返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
0 d: f! R$ \) {0 W  Y$ e! @tvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
( K- I7 y# Q& n公仔箱論壇師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
1 }+ [4 [, H3 M! c! F7 ?9 ~2 l- ]2 Q師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?tvb now,tvbnow,bttvb) n! J3 \) ]; r# y; @, Q/ i
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
5 G5 \* Z9 ~% m8 b. ^* [www1.tvboxnow.com下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
5 j6 b$ O1 Z! O" c# C公仔箱論壇師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?公仔箱論壇' V7 R) [( _+ b  c1 n7 ]" }
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
  Z6 G2 J; l1 r1 }s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^$ k  N) g; m3 |; k
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
. N) f5 B1 f1 r% {) M0 K: nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
www1.tvboxnow.com% r& P0 y/ E9 i! T2 I
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好www1.tvboxnow.com4 p6 P  D. L  C; H/ o: X# |
仲要配合埋鏡頭等等架tvb now,tvbnow,bttvb7 @8 M/ P* {( z4 s8 A/ R
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐tvb now,tvbnow,bttvb( N. f7 ^9 g5 f6 S
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
. p( b$ T1 K6 |; B! C1 e6 l唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
( g5 ~4 ]9 ?( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要配合埋鏡頭等等架
0 g% E2 F3 X2 a) o0 t: C7 j, j公仔箱論壇你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相tvb now,tvbnow,bttvb$ k: T8 e! J9 Z7 Q, r2 ~
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
4 k  y; {: K8 p/ M$ e8 y/ }  t% |. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又好似幾有道理..哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W2 y9 r2 Y* e' i
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐6 O; D" _1 _, Z- m. D/ K1 K
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
7 F& J! a$ G9 t" o巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; G  N$ s6 \% }- u. \* M
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
www1.tvboxnow.com" F2 v0 ]0 o  o" [+ M* y
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ?1 I! t/ ~6 d7 U: @- W
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
- N; f$ ~( W0 U2 @+ {5 H金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
( L0 x( b( D5 G3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又好似幾有道理..哈哈/ U8 ?" F" p1 d6 H
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
$ j* g* k2 {" i' w6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
) w9 _4 Y+ T; d3 d6 qtvb now,tvbnow,bttvb多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
5 ]4 A4 X. l+ f& A9 ?" y公仔箱論壇金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
  Y  c" I. ]+ G5 Q- d) ~/ @巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 o% b7 u" j# Q2 ~: _
係呀, 我以前用s3試過燒左
, d: i: c/ K4 z8 [+ Y' z# zwww1.tvboxnow.com金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱7 N0 s7 H$ `( u
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
公仔箱論壇# _6 L* Z- s! x
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
% P4 A$ ^2 ^& V* V  D: K公仔箱論壇多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
) ^: P) r" k" N5 n9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
  ]' y; c. k3 Qthx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget