返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
5 K* v5 b% h4 Ywww1.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
( T9 `8 V  y4 u+ Htvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇" y3 ^) [$ u! s0 _
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
& ~# W+ P6 x% w# dwww1.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
! w( _4 |- Z) K* |% jwww1.tvboxnow.com不過htc邊部好?
7 A* }/ H* E: e* r  }( w9 A公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?www1.tvboxnow.com' [: v$ w  f) K" A
不過htc邊部好?
( {' L" m+ _6 q& U: l公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
+ Z# _$ j' K! F9 v1 d係呀
' k2 Q- q. v) htvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
www1.tvboxnow.com) u  Y6 I8 C8 O3 R1 _  H
咁htc既話邊部好呀?@@  u3 f) G& {: K6 F
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
6 |( A6 h( g4 Q0 ]/ M- t8 ]tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
6 C* }5 X. I, Z9 y& w2 E, h) ~$ R6 U
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f$ f+ }- M* l& ]/ s
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
& w# I" p' R9 u  l$ n4 jwww1.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
: N4 K/ R* B$ T; ftvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
+ ?( \/ u8 ?" R! L8 ^5 z公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
& f' \0 \" ]4 K! G+ Z3 `. Htvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇' Z7 |4 A. f& E& C
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
6 o5 |- w  l! a, W公仔箱論壇有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
0 k6 e- \8 F  m7 Y公仔箱論壇係呀
3 }7 i4 N: M' ], P5 I依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb( B! @  o! N. r+ {
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
6 p8 t8 r  v% Y9 h  C9 Lwww1.tvboxnow.com個個都話one@@
* G. _3 O9 Q6 v, K9 atvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
( @- K8 c$ L8 z9 e. Wtvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。( a- D5 ?& M# u8 F6 ~
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- ]# i3 p) A% {
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
+ S. z6 d( t- I4 I
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb; }# |! l  y" H& f( g
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇* P) T9 |% h6 }' e: j: q
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
www1.tvboxnow.com1 W7 G/ j+ _. r; L' }
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇( R' {9 x4 m6 t
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機) {& D$ i- l$ ^! M- Y
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
7 ?  H2 l% U9 P. {7 q" a; }& O5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb& S1 q& V5 P) g: M5 {1 B
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多2 a, y; c7 T; x0 d; L. I
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
) ]1 l& q* k2 F$ wyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
- R; _9 u3 m7 Ntvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag