返回列表 回復 發帖
參加德甲拜仁長途計分賽

首輪第14回 12月14日22:30拜仁慕尼黑 vs 漢堡
希基斯成績是2013/03/31         主    勝   漢堡  9:2   =[+7]

估"差過"上一季成績

上一场忘记估添
預告:2018世界盃遊戲快要结束了
賽果:首輪第14回 12月14日03:30 拜仁慕尼黑 3:1 漢堡
參加德甲拜仁長途計分賽

希基斯成績是2013/03/31         主         勝         漢堡         9:2   =[+7]

估"差過"上一季成績

致版主 : 拜仁慕尼黑 vs 漢堡是在12 ...
IF212 發表於 2013-12-14 04:24 PM
謝謝IF212,趕住執行李,連時間都打錯埋
參加德甲拜仁長途計分賽

希基斯成績是2013/03/31         主    勝   漢堡  9:2   =[+7]

估"差過"上一季成績

上一场忘记估添 ...
allen7104 發表於 2013-12-14 05:15 PM
我都漏左場
謝謝IF212,趕住執行李,連時間都打錯埋
huhut6432gj 發表於 2013-12-17 10:55 PM
huhut6432gj兄, 不用客氣,  同時也多謝JackyNelson兄的加分
各位2014年快樂

休息完一陣,返黎搞埋個半季結果先

半季哥迪奧拿成績是5次好過,3次一樣,6次差過

而遊戲半季冠軍係 luke168 9分,第2名是kikideebaby 8分,第3名是'我"7.5分

kikideebaby     3 秒前     TVB 100000000 元         積分轉出
luke168     42 秒前     TVB 150000000 元         積分轉出
第4名是'我"7分
第4名是'我"7分
zzleezz 發表於 2014-1-12 11:42 AM
恭喜 梗頸四
型 英 帥 靚 正
陳兄,得唔得閒幫手派獎金比埋下面名單成員,thx^^
zzleezz 6分
kakaluiz121 5分
ckw4737 5分
chlonline 7分
luke168 9分
allen7104 7分
我系一督屎 6.5分
chan200308 6分
JackyNelson 5分
kikideebaby 8分
陳兄,得唔得閒幫手派獎金比埋下面名單成員,thx^^
zzleezz 6分
kakaluiz121 5分
ckw4737 5分
chlonline 7分
luke168 9分
allen7104 7分
我系一督屎 6.5分
chan200308 6分
JackyNelson 5分
kikideebaby 8分 ...
huhut6432gj 發表於 2014-1-18 10:51 AM
OK
型 英 帥 靚 正
OK
chan200308 發表於 2014-1-19 02:36 AM
陳兄,你要份大既,之後的平分ok了,我代大家唔該晒你先

chan200308     4 秒前     TVB 670000000 元         積分轉出
陳兄,你要份大既,之後的平分ok了,我代大家唔該晒你先

chan200308     4 秒前     TVB 670000000 元         積分轉出
huhut6432gj 發表於 2014-1-19 02:32 PM
要份大既 即係多少
型 英 帥 靚 正
要份大既 即係多少
chan200308 發表於 2014-1-19 02:59 PM
陳兄..........你決定啦
德甲拜仁長途計分賽 - 上半季獎金 (6億平分)

01.zzleezz 6分
02.kakaluiz121 5分
03.ckw4737 5分
04.chlonline 7分
05.luke168 9分
06.allen7104 7分
07.我系一督屎 6.5分
08.chan200308 6分
09.JackyNelson 5分
10.kikideebaby 8分

kikideebaby13 秒前TVB 60000000 元積分轉出
JackyNelson55 秒前TVB 60000000 元積分轉出
我系一督屎1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
allen71042 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
luke1682 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
chlonline3 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
ckw47374 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
kakaluiz1214 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
zzleezz5 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
型 英 帥 靚 正