返回列表 回復 發帖
KK今日心情还好吗?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
KK apa macam
KK早晨
KK早晨
KK早晨
輝仔早晨你之前去韓國加埋旅遊團費一個人大概用咗幾多錢啊
tvbkk123 發表於 2013-11-18 09:29 AM
KK要去玩
我的吾会太贵因为我买少野,5千都有找
团费3千几都够,看你去几日,去边度,我没去jeju island,所以便宜D,加上我买少野
冇記錯你係去7日啱冇咁平嘅話我都打算去,因為我比較喜歡大自然風景嘅人
tvbkk123 發表於 2013-11-18 10:18 AM
以加去韩国好便宜,好多人都去,我D朋友差吾多个个都去晒,不过如果要买野就带多D钱,果度明牌几便宜如果同大马比
如果你锺意风景就要去jeju island,过度景正
台湾都吾错
强国都得,不过只可以去云南丽江同新疆,其他地方免啦
lhy92725 發表於 2013-11-18 11:33 AM
我都想去泥几个地方,仲有张加介,九沟寨好像都几美
pair king 近來好嗎?
LastWinner 發表於 2013-11-18 03:00 PM
小雅
九寨沟太多人佐了,呢家吾适宜去咯
lhy92725 發表於 2013-11-18 03:01 PM
猫姐已经去过泥几个地方
KK 早晨