返回列表 回復 發帖
而家去酒家食晚飯, 仲平過自己煮呀!
chan200308 發表於 2013-9-15 10:41 PM
係架,乜嘢都起价,自己煮点都平些少嘅,不过人工方面就省返囉!
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

simon2315 發表於 2013-9-15 10:44 PM
剩係公仔会中扣分
k公公好哦。。。
lovebearhl 發表於 2013-9-15 11:27 PM
姨姨好
佢交豬了
chan200308 發表於 2013-9-15 11:31 PM
未咁快
原来猫猫惊雷
我惊劈坏我只猫啊,之前瓜佐两只啦
不过如果我训佐但打雷惊醒我的话
会有D惊(虽然基本上是吾会吵得醒我)
lhy92725 發表於 2013-9-15 11:43 PM
猫都会坏
做得陰騭事多,驚雷劈
LastWinner 發表於 2013-9-15 11:48 PM
点解冇劈d贪官污吏嘅
还以为你变猪了。。。
lovebearhl 發表於 2013-9-15 11:52 PM
你又那么夜刚睡醒还是要去上班
上班中。。。
lovebearhl 發表於 2013-9-16 12:06 AM
医院不忙吗?可以上网,好久没有见到你那么闲了
所以说那些病人全部都出院去玩了
蛇王就蛇王啦
chan200308 發表於 2013-9-16 12:53 AM
支持,好学不学,学我
你们慢慢聊,我先睡,大家晚安
大家早晨
KK 晚安~

wasimasterQ 發表於 2013-9-16 02:34 AM
人家不睡你都不出现
基基 早晨
chan200308 發表於 2013-9-16 10:02 AM
陈sir