返回列表 回復 發帖
lckiong         41 秒前         TVB 1000000000 元                 積分轉出

gracechanstuart
BeiDouChef
兩位都係,麻煩清自己嘅袋。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
清咗袋啦 請填滿
chan200308 發表於 2017-12-1 08:49 PM
chan2003082 秒前TVB 1500000000 元
積分轉出
冇乜日子,無聊咪返下黎囉。
KK
yxx01 發表於 2017-12-21 11:10 AM
升元老咗,以后唔派钱俾你俾你都冇用。
路過,當睇我唔到。
早晨咁多位有新朋友wor
  KK 好!! 睇嚟完美俠拋個西瓜落海有用喔!!!

gracechanstuart 發表於 2018-10-25 10:03 AM
咁講嘢都有嘅
貓貓搞乜嘢啊?條骨都冇埋
穷咯,骨都典当佐啦
lhy92725 發表於 2018-10-25 11:35 AM
骨都冇埋咪等於命都冇埋
唔係 Grace 講嘎!!!

gracechanstuart 發表於 2018-10-25 01:26 PM
原來如此
拋西瓜有用呀,老K返嚟喇!
perfectman 發表於 2018-10-25 04:04 PM
真係老啦近黎好嗎?完美俠
唔係幾好!
香港啲本業賣咗畀啲舊夥計,
將啲錢攞咗去台灣同女友家人搞啲小生意,
做落發覺係無咩希望嘅
食你唔飽,餓你唔死咁
最大鑊係人嘅問題
以為大陸人比較蠢咩?
台灣人真係有過之而無不及!
教佢地仲慘過教 ...
perfectman 發表於 2018-11-5 03:17 PM
文化同語言嘅問題嗻。
我上司都係香港人,雖然我識廣東話,但係有時我都聽唔明佢講乜
KK

近黎好嗎?
yxx01 發表於 2018-11-7 12:08 PM
完美俠話齋,餓又餓唔死,彈又彈唔起
車車收檔咗
你都收左
yxx01 發表於 2019-3-29 12:55 PM