返回列表 回復 發帖
闪一句就丿了,真系唔啱
lhy92725 發表於 2019-3-29 01:06 PM
有幾唔啱都冇乜上黎架啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
古董車去咗博物館
Pedestrian_A 發表於 2019-3-30 07:39 AM
即係同我一樣收皮咗
幫kk帶你禮物
Pedestrian_A 發表於 2019-3-30 07:40 AM
唔係貓山王我唔吃嘅wor
老K竟然浦頭?難得難得!
perfectman 發表於 2019-5-27 08:59 PM
難得咧
閃一下話比人仲存在咁解咯
lhy92725 發表於 2019-5-27 10:52 PM
冇錯,本人仲健在
我覺得竹腳好食D
lhy92725 發表於 2019-5-26 10:39 PM
你係咪吃到假嘅猫山王啊
最近點啊,係邊度發財
lhy92725 發表於 2019-5-27 11:01 PM
係第二個香港捱
咁搞笑耐冇返嚟,被告知我层楼俾人收咗
grace封嘅wor
你估神仙咩
最近系睇紧一套剧讲神仙嘅
lhy92725 發表於 2019-8-23 10:39 AM
包青天都变卫斯理啦。有乜嘢唔可以发生。
KK 有睇港劇喎!
perfectman 發表於 2019-8-23 03:15 PM
听d同事讲嗻!听到d剧情咁离奇。我就问佢,到底套戏係包青天d卫斯理啊?
連衛斯理都識,7/80後喎!
perfectman 發表於 2019-8-29 01:25 PM
我90架
KK90后?我唔信
lhy92725 發表於 2019-9-2 05:06 PM
真想如此,你信唔信。我都喺90后。
衛斯理係我中學時代嘅潮流科幻小說!
perfectman 發表於 2019-9-2 08:51 PM
卫斯理我第一印象喺刘德华拍嘅蓝血人,之后喺罗嘉良嘅连续剧。
今次嘅苹果完全失败啦,连oppo都好过佢。
oppo有嘅苹果冇,苹果有嘅oppo有。
人地价钱平你3分之2.
苹果喺耐用可以用5,6年。
问题今时今日边个会用同一部电话超过3年啦。