返回列表 回復 發帖
哈哈。。。
没关系的啊!!!2542299
lovebearhl 發表於 2013-9-13 03:13 PM
很大關係這裡沒有你,維持不到下去
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
怎么可能~~~
lovebearhl 發表於 2013-9-13 03:20 PM
為什麽不肯能,這裡我預了股份給你
KK 就快失血過多啦,要伊伊救
lckiong 發表於 2013-9-13 03:30 PM
你就失血過多,失錢過多就有我份
我冇架
lckiong 發表於 2013-9-13 03:31 PM
點可能冇你份啦
我每一錢都有血有汗架,失錢就等於失血失汗咁慘呀
lckiong 發表於 2013-9-13 03:39 PM
大家咁話
今日个个都
lhy92725 發表於 2013-9-13 04:07 PM
冇变啦,我今日係唯一可以做自己嘢嘅日子
我做工果阵你唔知嗻
我手脚快,生意好快就做完,咪好痴多咗好多时间咁囉!
所以囉,我一时消失咪就係遇到唔爽快嘅囉
我又

十月尾我會重開

o0月 發表於 2013-9-13 06:10 PM
唔好路过入黎倾计啦
重开你嘅帖
唔係,重新設計下-3-
o0月 發表於 2013-9-13 07:06 PM
原来如此,加油
基基 晚上好
chan200308 發表於 2013-9-13 07:18 PM
陈伯晚上好
大家晚上好
唔好嗌陳伯 唔係就唔入嚟
chan200308 發表於 2013-9-13 07:24 PM
老陈晚上好
開左帖就設計
o0月 發表於 2013-9-13 07:25 PM
唔使设计架啦,简简单单咪几好