返回列表 回復 發帖
咁借問一聲, 買邊隻平版電腦好, 唔要apple
CC517 發表於 2013-10-1 12:04 AM
對我黎講平版電腦冇用嘅,買黎都係多餘
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
凡是做销售嘅,多少都要卖下笑嘅
lhy92725 發表於 1/10/2013 12:04 AM
係見人笑,擰轉頭垂淚
認真睇真啲真係又真係
差唔多架啦,不過唔出賣肉體果嗻
tvbkk123 發表於 2013-10-1 12:05 AM
你都無姿色, 送都無人要啦
外星貓E生
tvbkk123 發表於 2013-10-1 12:06 AM
你連推銷專業知識都無, 唔怪得食白果
外星貓E生
你都無姿色, 送都無人要啦
CC517 發表於 2013-10-1 12:11 AM
姿色肯定冇啦英俊瀟灑全部有齊
你連推銷專業知識都無, 唔怪得食白果
CC517 發表於 2013-10-1 12:12 AM
我有吃過白果我自己都唔知添你可以唔信我,我可以好肯定話你知,你買咗一定後悔
tvbkk123 發表於 1/10/2013 12:06 AM
玩Game睇戲,仲有好似我咁,出去飲茶都可以上嚟8下
認真睇真啲真係又真係
英俊瀟灑无金米即系晒气食自己咯
條骨都無佐lu
玩Game睇戲,仲有好似我咁,出去飲茶都可以上嚟8下
lckiong 發表於 2013-10-1 12:14 AM
長時間用都係差d啦
lhy92725 發表於 2013-10-1 12:14 AM
金有啊唔夠人多咁解嗻嗎
但係好方便
外星貓E生
lhy92725 發表於 1/10/2013 12:14 AM
一針見血,即死!
認真睇真啲真係又真係
但係好方便
CC517 發表於 2013-10-1 12:17 AM
睇情況啦,對我黎講方便冇用,唔實用要記得依個世界係冇兩全其美嘅嘢,方便得你,總係有d嘢少咗嘅
我就觉得买咩野,或者咩配置,都是啱自己用,或者够用就好
吾使追求面面俱到嘅
條骨都無佐lu
約咗周公嘅女