返回列表 回復 發帖
所以我離開香港
Pedestrian_A 發表於 2017-10-3 04:11 AM
我都離開香港
其實你係咩年齡層?
通常我鬧啲廢青,啲廢青一定會駁嘴㗎喎
perfectman 發表於 2017-10-2 07:54 PM
一定唔係廢青,就算係廢青我離開香港來咗西岸十幾年都變咗唔廢咯
KK、完美俠、強哥、大家好!
熱到無人想行埋個爐嗰度

perfectman 發表於 2017-10-2 10:07 PM
我都真系好唔明,中秋為咩系要玩燒烤
條骨都無佐lu
我都離開香港
mnb1123 發表於 2017-10-3 07:42 AM
但都依然有人回流嘅
條骨都無佐lu
一定唔係廢青,就算係廢青我離開香港來咗西岸十幾年都變咗唔廢咯
mnb1123 發表於 2017-10-3 07:46 AM
返去教育下班細嘅啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
D人系中意湊熱鬧,真系唔得佢地死咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
我聽日又係要去燒嘢食,真係好想詐病唔去!
perfectman 發表於 2017-10-3 01:12 PM
唔怕人地炸型嘅話,你可以繼續詐嘅
條骨都無佐lu
mnb1123 發表於 2017-10-3 07:46 AM
西岸牛仔
但都依然有人回流嘅
lhy92725 發表於 2017-10-3 09:28 AM
但都依然有人移民嘅
離開香港又點?
隨時死咗都唔知咩事!

「孤狼」酒店高層 掃射戶外音樂會 賭城大屠殺 58死515傷
https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/rbmo6OglpRIW49iD5Tv.Ig--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAwO2lsPXBsYW5l/ht ...
perfectman 發表於 2017-10-3 12:08 PM
離開香港有更好的機會

that incident is another story.  you forgot that is the united states of america and is targeted by all terrorists.  
隨時死咗都唔知咩事! i hope you won't get killed by the mainlanders in hk
我聽日又係要去燒嘢食,真係好想詐病唔去!
perfectman 發表於 2017-10-3 01:12 PM
祝你詛咒自己病成功