返回列表 回復 發帖
招摇系几好睇嘅,其他我就无睇了
仲有一出听雪楼,我都觉得可以嘅,只要你无睇过小说的话
lhy92725 發表於 2019-10-20 01:28 PM
我就係冇睇過小說, 所以覺得好好睇 ! 女主角太柔弱, 唔係幾好; 其他人都唔錯!
我都會睇既! 以前睇過 "死亡筆記" 超好睇!
manyiu 發表於 2019-10-20 11:19 AM
manyiu 早午晚好我現在唔睇動漫的.
型 英 帥 靚 正
你好多元化呀!
manyiu 發表於 2019-10-20 11:20 AM
人生接受多元化, 生活更美好.
型 英 帥 靚 正
manyiu 早午晚好我現在唔睇動漫的.
chan200308 發表於 2019-10-21 08:23 AM
我以前睇動漫, 而家轉追劇集, 中 港 內地 外國劇都睇 !
簽名被屏蔽
我就係冇睇過小說, 所以覺得好好睇 ! 女主角太柔弱, 唔係幾好; 其他人都唔錯!
manyiu 發表於 2019-10-21 03:44 AM
小说里面嘅女主好冷好倔架,不过结局就剧好好多
條骨都無佐lu
我以前睇動漫, 而家轉追劇集, 中 港 內地 外國劇都睇 !
manyiu 發表於 2019-10-21 09:53 AM
我都係追劇集睇, 除咗日劇韓劇之外.
型 英 帥 靚 正
我都係追劇集睇, 除咗日劇韓劇之外.
chan200308 發表於 2019-10-21 11:12 AM
"牛下女高音" 都唔錯; 我追緊 !
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
"牛下女高音" 都唔錯; 我追緊 !
manyiu 發表於 2019-10-21 11:40 AM
黃心穎領銜主演
型 英 帥 靚 正
kBmpEkLdruw

活捉曱甴!大快人心!
perfectman 發表於 2019-10-21 11:56 AM
【車來車往】無視隨時波及途人!數十黑衣暴徒狂掟汽油彈、毀二級歷史建築深水埗警署,險焚載客九巴
型 英 帥 靚 正
黃心穎領銜主演
chan200308 發表於 2019-10-21 12:14 PM
佢又做得幾好, 我冇諗佢d私人生活.....
【車來車往】無視隨時波及途人!數十黑衣暴徒狂掟汽油彈、毀二級歷史建築深水埗警署,險焚載客九巴
UATGXnctWhA
chan200308 發表於 2019-10-21 12:19 PM
而家住係香港真係太危險; 你出入小心d呀 ! 放條片係新聞區好d; 多d人睇到呀! 等我做啦!
佢又做得幾好, 我冇諗佢d私人生活.....
manyiu 發表於 2019-10-21 12:27 PM
人品好重要, 會影響兒童.
型 英 帥 靚 正