返回列表 回復 發帖
KK,最终有无做成生意啊
lhy92725 發表於 2013-11-30 06:01 PM
終於做到啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
都未开始,3号啊嘛
lhy92725 發表於 2013-11-30 06:05 PM
原來
都话佐实有架啦
lhy92725 發表於 2013-11-30 06:06 PM
好彩有
水區到時的"幾個子版水區"會有不同的投票送獎金活動
timmaxsing 發表於 2013-11-30 06:24 PM
ok,到時一定支持
貓姐說的對,投票活動要準備,現在做緊投票前功課,到時3號去投票, 另外"聖誕節"前或後,可能會收到禮物喎
timmaxsing 發表於 2013-11-30 06:30 PM
冇問題,到時一定到我嘅禮物記得大份d
KK 晚上好
chan200308 發表於 2013-11-30 06:39 PM
老陳晚上好
KK周末晚好
luke168 發表於 2013-11-30 07:59 PM
輝仔晚上好
禮物不是我送,是大廚送呀
timmaxsing 發表於 2013-11-30 08:06 PM
到時送個金樓比你
timmaxsing 發表於 2013-11-30 08:20 PM
乜嘢金樓
派真錢就最好啦
我在計劃中, 大廚恭喜我踩中聖誕節金樓,您是否想把這份禮物分享給他人? (是/否) ~詳情請看第一樓
所以KK個金樓禮物是大廚送囉,
timmaxsing 發表於 2013-11-30 09:01 PM
原來如此,多謝你先
你派,我未派囉
timmaxsing 發表於 2013-11-30 09:03 PM
你財神黎架嘛
好鬼死凍呀
perfectman 發表於 2013-11-30 09:05 PM
完美俠都有攝影嘅愛好?咁中意影相嘅
放工!,返黎再傾
兼職導賞員同攝影師嘛

出賣朋友,估下咩國籍?
perfectman 發表於 2013-11-30 10:02 PM
日本