返回列表 回復 發帖
KK晚上好.
pknoface 發表於 2013-9-29 09:06 PM
ken兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
好似个頭像都唔係咁醒神咋wor, 換成圖中既靚女就夠醒神啦!
pknoface 發表於 2013-9-29 09:08 PM
都要俾d時間人地慢慢改變架
哈哈。。。ken爷甘早啊~。。。吃早晨未啊?
wasimasterQ 發表於 2013-9-29 09:08 PM
早晨都可以吃
我都建議他換這張

BeiDouChef 發表於 2013-9-29 09:13 PM
最近你很喜歡叫人用這張
因為你沒看漫畫
BeiDouChef 發表於 2013-9-29 09:14 PM
但是漫畫的畫工真的很差漫畫不是說到調查團團長斷了一個嗎,在逃亡著
换佐呢张比人打架
lhy92725 發表於 2013-9-29 09:32 PM
所以冇人敢用
我只是知道漫畫篇字的人 篇的對白
真的佩服五體投地
BeiDouChef 發表於 2013-9-29 09:33 PM
有什麽問題
還有前幾話 很多 X媽的

BeiDouChef 發表於 2013-9-29 09:40 PM
可能日語也是在罵粗口咧,畢竟這個漫畫是暴力加血腥的
人地话学语言首先要学粗口
lhy92725 發表於 2013-9-29 10:31 PM
係架,因為學好三年,學壞三天
學幾句就三分鐘,學嗮就三日
唔得嘅,萬一俾人鬧都要聽得明至得架
好夢
pair king 仲唔去訓呀
LastWinner 發表於 2013-9-30 12:13 AM
太累,忘記寫晚安雅雅晚上好,輪到你去訓啦
繼續打! 打到你換相為此
LastWinner 發表於 2013-9-30 04:48 AM
又整d咁嘅嘢
基基 早晨
chan200308 發表於 2013-9-30 08:03 AM
陳生早晨