返回列表 回復 發帖
四方城又乜嘢黎架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
麻雀
luke168 發表於 2013-10-25 01:31 PM
原來
J神早晨
J神晚上好
J神早晨
J神晚上好
J神早晨
登記特別小遊戲:只要在我發該帖時間至17:30前本館報到,
就可每人每位可得2百萬小利是一封

發帖注意:
例:登記特別小遊戲,報到站(其它內容唔好加入,否則唔會有小利是)  ...
timmaxsing 發表於 2013-10-28 01:40 PM
點登記法
內容例:(登記特別小遊戲,報到站),發帖就可
timmaxsing 發表於 2013-10-28 01:48 PM
咁即系我已經登記咗啦
登記特別小遊戲,報到站
只是發純內容,就是今次小遊戲特定要求,今次算吧,下次同類小遊戲,就唔好加公仔,其它內容唔好加入,否則唔會有小利是
timmaxsing 發表於 2013-10-28 02:15 PM
公仔都唔得
J神早晨
J神早晨
2.會再發遊戲多於1個
KK早,看104頁/1551#玩一玩
timmaxsing 發表於 2013-10-30 11:39 AM
玩咗