返回列表 回復 發帖
J神兄早晨.
小强兄早晨.
J神兄真係叹既啫.
同昨天一樣返下,今天都等到5時收工
timmaxsing 發表於 2013-11-19 10:09 AM
不如一面等收工, 一面派錢丫? 咁先唔会浪費一日丫嘛.
Ken好主意
lckiong 發表於 2013-11-19 10:12 AM
多謝小强兄支持!
J神變歌神.
J神兄早晨, 多謝晒D獎金啊!
發問小遊戲得獎名單pknoface5 秒前TVB 10000000 元積分轉出 yan11111 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出 han20131 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出 ob513302 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出 HENRY_1682 分鐘前TVB 100000 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-9 03:45 PM
多謝晒J神兄獎金.
貓貓我唔训交都等緊妳既通知啊!
我已經PM咗花樓中獎數1千萬及中獎號碼給貓姐呀, KEN兄GOOD LUCK
"火"帖呀,看一樓,是巨額3億大利是
timmaxsing 發表於 2013-11-21 01:25 PM
我知道, 多謝J神親王提醒! 我今晚發夢个時就会有good idea架啦.
花楼要tips没?仲有好远?
luke168 發表於 2013-11-21 01:30 PM
輝仔仲唔去食晏, 係度做勿呀?
Ken仲没睡,我吃完好耐,系度蛇紧
luke168 發表於 2013-11-21 01:44 PM
我有野要做, 今日要夜D先训得, 剛好J神兄有踩金樓既壯舉梗要參與下.
KEN兄訓下先,唔會早公布呀,訓下先,轉頭再來踏場呀
timmaxsing 發表於 2013-11-21 01:51 PM
我今晚準備唔训架啦. 如果听日迟到既話, 我会同老細讲係J神兄累既
pknoface5 秒前TVB 10000000 元
積分轉出J神花楼特别大奖
lhy92725 發表於 2013-11-21 01:55 PM
多謝晒貓貓! 感激J神兄!
無論寫唔寫得出火字帖都好啦. 响呢度先恭喜J神兄榮升親王. 多謝咁耐以黎派咗咁多獎金比我哋!

喜!喜!