返回列表 回復 發帖
J神晚安
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
J神早晨
姨姨
問題小遊戲選擇B
J神晚上好
KK好要计划
luke168 發表於 2013-10-22 05:58 PM
係大马冇计划好易死
J神早晨大家早晨
J神晚上好恭喜一千帖
KK晚上好,THX ! 等收錢
timmaxsing 發表於 2013-10-23 07:43 PM
我要特别幸运奖
要特別幸運獎... 唔,作段祝賀對聯 ,可以考慮..考慮給你大利是一封
timmaxsing 發表於 2013-10-23 07:56 PM
对联,乜嘢黎架,吃得架
古人咩,叫我作,作得出就真係劲
什麼東東字句,唔好再昨呀 ,等等收小利是呀
timmaxsing 發表於 2013-10-23 08:28 PM
我都講架啦,話咁易咩
搶帖發問小遊戲:

JzAHI0a74UU

今天問題是:

1.該影片中"發誓"曲是什麼電視劇的主題曲呢?

2.在影片中誰人掉落水中呢?
(第2題問題要說出該演員真實名字)

3.在影片中男女演員有邊幾位參演呢?
(第3題問題 ...
timmaxsing 發表於 2013-10-24 09:07 AM
我已PM你
J神咁有米,借d黎俾我賺利息啦
J神早晨