返回列表 回復 發帖
原帖由 小笨笨 於 2008-4-12 08:07 AM 發表
can i have 英雄裝備 that i can use 1轉136級
please help me..
成功贈送給 小笨笨 ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 小笨笨 ? 個 雙倍經驗卡!

先升级先:onion14:
原帖由 ddly 於 2008-4-12 05:31 PM 發表
成功升5转!!!
怪物死了另寻怪物 获得65宠物币 贡献给家族8宠物币 善恶值+10
获得一个英雄之坠
要送我吗
原帖由 yfgary 於 2008-4-12 06:27 PM 發表
我又要法神....
........:onion03: :onion03:
原帖由 yfgary 於 2008-4-12 06:29 PM 發表
按多左... 送多左係項鏈俾你....

王者疾靴 小笨笨 1 送禮 2008-04-12 18:28:53
王者聖甲 小笨笨 1 送禮 2008-04-12 18:28:46
王者頭盔 小笨笨 1 送禮 2008-04-12 18:28:33
王者之墜 小笨笨 1 送禮 2008-04-12 1 ...
我也要:014: :014: :014:
原帖由 UniAbysmal 於 2008-4-12 07:21 PM 發表
每次想到剌客的裝...就想哭
不要吓我:onion14:
原帖由 UniAbysmal 於 2008-4-13 07:40 PM 發表
練攻時間少了>.<
我想要3倍經驗喔:onion03:

p.s.可以用英雄裝換呢~~我有很多>O
成功贈送給 UniAbysmal ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 UniAbysmal ? 個 雙倍經驗卡!
成功贈送給 lyw1114hk 888 個 紅寶石!

成功贈送給 lyw1114hk ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 lyw1114hk ? 個 雙倍經驗卡!
原帖由 yfgary 於 2008-4-13 09:04 PM 發表
Good Night! 靚靚大家姐...
Good Night!!!靚???仔
原帖由 tr13yl9m_1991 於 2008-4-13 10:07 PM 發表
如果hp不够呢?。。。最适中的是几千啊??
成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 HP藥水!

成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 MP藥水!

成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 大型HP藥水!

成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 大型MP藥水!

成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 復活寶石

成功贈送給 tr13yl9m_1991 ? 個 紅寶石!

欢迎光临:014: :014:
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-13 10:20 PM 發表
求  聖騎士 套裝>< :onion03:

和 復活寶石 謝謝
成功贈送給 lyw1114hk ? 個 復活寶石!

聖騎士套裝就
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-13 10:43 PM 發表

做左騎士><  原來好似唔揪得咁ge>
成功贈送給 lyw1114hk 1 個 聖騎士盔甲!

没了等帅哥美女帮你

原帖由 iamwilliam 於 2008-4-14 09:23 PM 發表
Would you mind give more 紅寶石 & re-life / re-born one to me ?!?!?!!?!!!

THX !!!!!!!!!!!!!!!
成功贈送給 iamwilliam ? 個 紅寶石!

成功贈送給 iamwilliam ? 個 復活寶石!
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-17 01:02 AM 發表
我已经给回你了..哈哈~
送我EXP5000药水啦~
成功贈送給 baBysTrawbeRry 100 個 EXP藥水!  (EXP增加點數:50)

慢慢按了
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-17 01:10 AM 發表
tq~其实我也需要红宝石~哈哈,,介意给我吗?
成功贈送給 baBysTrawbeRry ? 個 紅寶石!
原帖由 willboy 於 2008-4-17 05:09 AM 發表
我又要神秘寶石:014:
大量
成功贈送給 willboy 1 個 ??寶石!