返回列表 回復 發帖
另外,我而家d裝備都係商店度買番黎,  我想要比商店好用ge 裝備(好過就得,唔駛最勁果d:王者,,,,)    因為岩岩玩,唔知有咩好ge裝備岩自己:onion03:

寵物狀態欄
寵物名字:妖巫球(恶魔系)
寵物級別:0轉182級
寵物性別:雌
寵物屬性:暗
忠誠度: 100 死忠
善惡值: 182 (渾沌)
狀 態: 生存
迴避率:25%
掉寶率:20
素質點: 0 點此取點  
寵物素質
力 量:11
體 質:30
敏 捷:300
智 慧:202
耐 力:0
悟 性:33
攻 擊:999
防 御:270
魔 攻:2022

能力量值
HP: 4920 / 4920

MP: 1374 / 1374

SP: 5000 / 5000

EXP: 96% [ 464168 ]
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 jo7878 於 2008-3-2 08:45 PM 發表
耐力之頭盔 lyw1114hk 1 送禮 2008-03-02 20:44:43
王者之劍 lyw1114hk 1 送禮 2008-03-02 20:44:15
'

好多謝妳呀, 岩岩見到~~v  
我想要寵錢, 重置左2次-_-  咁就用晒
原帖由 jo7878 於 2008-3-2 11:23 PM 發表
go get it from http://www.tvbnow.com/pet.php?index=myfamily 領取寵物幣 9999.send u some now, lever up first n give u more $ for  轉生 use.
lever=?  =level  ?        n =?          sor  ,英文屎,唔明@@!!

但點都好,多謝妳,我已收到錢la  謝謝妳
hi all   我想問 當我打怪時  我禁召喚術  就會出現 呢d 字,請問有冇人知  up 麥?

效果說明  
?賢?憭望?嚗瘝?蝝窄?喃?嚗?
原帖由 ddly 於 2008-3-30 12:22 PM 發表
把红宝石放入背包。:019:
oh  ~~   haha   原來係咁意思,多謝晒妳幫忙
我想要  ,  唔知大家會唔會送贈我呢?
聖騎士頭盔:1
聖騎士項鏈:1
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-31 10:38 PM 發表
lyw1114hk Ruby 542 176705 1454 雌  1轉/70級 1825 31  暗   大法師

聖騎士頭盔
MP最大值+2000,騎士專用裝備
防禦力:+4500
職業要求: 騎士 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/250級 最高 99 轉

你是大法師都用 ...
點解ge?
我合 法神頭盔 ?
都係取消要求,,等夠轉先~~

haha   原本以為冇咁高要求,, 升lv 升得好慢,><!!!
多謝妳,我會加油~~ 4轉再黎問妳~~ haha

>< 原來用左經驗卡唔可以再禁埋金錢卡,唔係就會取替效果><!!!!!!!!!!!!!

原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-31 06:26 PM 發表

11轉/12轉在縹緲幻境打到4件法神~聖騎士就打到3set多:014: :014:
點解好野一定 要去指定地方打? 點解唔個個地方有得打?  只要求機會率多少黎講,會唔會好d?

2 三倍經驗卡  我都好想要呀,有冇好心人士俾D我?
原帖由 andrew123 於 2008-4-4 12:48 AM 發表

多謝曬wo~~~  無大細超      
得我一個2倍!!!!!
轉職,駛左好多錢>@@<
我想要d 復活寶石~~