返回列表 回復 發帖
原帖由 geese 於 2009-3-25 04:49 發表

What is that ?
我的寵物 中 合成!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zukiroy 於 2009-3-25 03:17 發表
you have 1 set yet~
未齊 好多都失敗
遲下合成物品又升價 要就快手去2手區掃貨!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zukiroy 於 2009-3-25 13:28 發表

the price is very high now how to 掃 ar~

and
shannon0730 said
装备掉下率会提高
但是请给一点时间~
so later the price will drop~
装备掉下率会提高 << 我估係基本裝 而好套裝未必升個掉下率 我估

原帖由 jnc3688 於 2009-3-25 13:30 發表

朋友是最好的

原帖由 cas.cas 於 2009-3-25 16:51 發表
寵物名稱:☜♠☞
寵物級別:32 轉/1012 級
----------------------------------------
恭喜哂喎,又升轉喇...
至勁都係你......
THX 朋友!!!

原帖由 zukiroy 於 2009-3-25 03:17 發表
you have 1 set yet~
通知: 今期東面高少少!!!

原帖由 cas.cas 於 2009-3-25 17:21 發表

生肖宮東宮
估中

上次我查完之後(N轉前)
就成日係東打 係佢通知返我西高少少

原來會不定期轉邊(攻擊同EXP數值等等)
一時東面高少少 一時西面多少少....
(所以有空都會去睇返 咁岩轉生有空就再查下 發覺東宮又高返少少 )
咪通知返佢

原帖由 zukiroy 於 2009-3-25 17:21 發表

what 今期東面高少少??

i almost have 1 set la~
你重快過我
睇來我要努力下先儲齊!!!

你失敗左多少把先合成到!?
洗左多少錢!?

原帖由 zukiroy 於 2009-3-30 01:53 發表

do you have to buy so many ar~~~

but we know you r very rich~
唔係 主要壇錢能用既地方不多 得寵物同打工區...
2來同版主炒下個消除通漲貼氣氛 等多些人一齊買!!!

雖然我實際幫不到什麼 能支持咪支持下....
不像有些人日日去意見區話建議點消除通漲/點令銀行減肥 如果跟佢建議有起問題時佢會點幫有需要既人....
到有消除通漲計劃/或有人想搵佢贊助活動時就扮忍者/不積極參與....裝聾扮啞玩失蹤....兩面人....
( 我無講係邊個 你唔好對號入坐 XPXPXP )

原帖由 jnc3688 於 2009-3-25 17:56 發表

我的每样都没有过5把
所以不用玩
遲下增加掉物品數量.....唔好不玩啦!

原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 17:47 發表

不過而家小咗利息的確係小咗d家族攪活動...
係呀 家族要發人工/搞活動/有些更可能搞埋寵物家族 佢自己又要自用 真係收支不平衡....

好多區都靜左.....

原帖由 jnc3688 於 2009-3-30 18:00 發表

等迟些速度变好我会继续玩的
有沒有試下用不同伺服入來 可能其他伺服快過你用開果一個嫁!

原帖由 jnc3688 於 2009-3-30 18:37 發表

有试过3个www,www1和www3进过来玩宠物,也是不行
之前www3最快的,可是不懂为什么越来越慢
我连google chrome,opera,IE 7和firefox也用过
我就一時時 時快時慢 有時會HOLD成幾分鐘都不動 係怕HOLD時到驗證時間要打字 試過中蕉...去左坐監....但不多....

你都裝左幾多上網軟體!!!@.@"

原帖由 jnc3688 於 2009-3-30 18:48 發表

hold住很常发生,还有空白面
星期天我和朋友组合打到吐血
又lag又hang空白面。。。。
我有经验卡也不敢用

我才重新FORmat电脑,也是一样
可是我在别处玩,速度超快 ...
我估壇比出資源比寵物同股市不多 2樣加埋"可能"10-20%資源 ( 而晚上20:00PM-1:00AM 就更少 )
咁2面就一同爭用同一網速...

股市近期都上萬宗交易...
加上好多人同時玩2面...

我估係咁.....

原帖由 jnc3688 於 2009-3-30 18:48 發表

hold住很常发生,还有空白面
星期天我和朋友组合打到吐血
又lag又hang空白面。。。。
我有经验卡也不敢用

我才重新FORmat电脑,也是一样
可是我在别处玩,速度超快 ...
如果去小壇 無物人既真係好快 因為佢成個伺服(或幾個伺服)只處理十幾個用戶.....

別壇我都有打寵 不過因不多人玩打上十多轉就無玩