返回列表 回復 發帖
原帖由 geese 於 2008-4-21 05:48 PM 發表

裝備自動回收--> 即係係家族借出裝備後某一段時間會自動回收返家族
select 族員,物品
from 領取貢獻table
where (當前時間-佢領取時間) >某個設定既時間
and   (歸還=false)

不過可能要加一個field  <歸還>係個table到
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-4-22 12:05 PM 發表

你都係....近期好忙!?
係非常地咁忙~~~
而家寵物區頭十名會有章~~
我都冬眠左好耐啦~~~~~:sleeps:
加晒~~~~
原帖由 bourget 於 2008-6-24 03:36 AM 發表
最近好靜啊 ﹗﹗
因為其他地方有新版寵物
多地圖~多裝備~總之就咩都多啦~~~

d人貪新厭舊ma(包括我 )~~~
梗係走晒去其他地方玩啦:onion05:  run r run~~~
我最遲一個星期會批一次~~~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-9-27 05:30 PM 發表
寵物系統升級暫定於10月11和12日,家族的物品都是最好拿出。
家主水星人记得清倉以免消失
謝通知~~~
正在準備清倉~~~

我唔係水星人,我係地球人~~~
原帖由 boy12 於 2008-10-5 12:11 AM 發表
Mr. Q and Crystalman,
I was in your family since day 1, but for some reason, I could never get any of the 英雄 or 王者套裝, can u let me know why ?
My pet just get to level 8 yes ...
因為而家寵物版本正在升級
所以家族中大部分貴重物品都已經回收~~~
等新版本升級後會再放回倉庫~~~

P.S. 呢個月屋企網絡有問題~~~上唔到網~~~要去D公眾地方先有得上~~~痛苦中....