返回列表 回復 發帖
原帖由 水晶人 於 2008-3-15 00:30 發表

今日都投注左200萬~~~~
如果輸左又會跌返落黎~~
如果今日你都贏埋 再突出2百萬....
可以打穩守突擊...睇岩先買(心水)...應該第一一定係你!

===

我就慘少少 5上5落榜....而家都係贏幾十萬...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-3-15 00:35 發表

刺客唔錯~~~
我而家都係刺客~~~
不過如果低轉用刺客就無咩著數啦~~
低轉都係最好用法師~~
一陣就處理晒問題....話事人係勁既.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

新版8轉不知道  問bourget....佢就升到

我980級左右
如果只係去到仙境 法師能力都可以秒怪.....(前提一定要有法神套)
去到mm館就好晒時間同佢mm打來升....秒不了多少....
最後一點係mp既用量(建議用召喚 慳好多)

我都"言"究有什麼更好岩法師既打怪方法.....>.<"

原帖由 ericapu 於 2008-3-15 12:05 發表

召唤术的攻击力靠攻击还是魔攻啊?
魔攻

原帖由 水晶人 於 2008-3-15 08:09 發表

咁快就8轉啦~~~~
收pm!^^

各有各好....睇你個人喜好!

無新套裝無目標好悶....>.<"

睇第一頁內容!thx!

http://www.tvbnow.com/thread-298322-1-1.html

道具商店 無貨..........

遲下可能....供應埋法神比大家......

完!

原帖由 mini_kandi 於 2008-3-19 18:10 發表
how can i get 王者 and 英雄 item???

:onion14:
睇第一頁!

原帖由 Q版許樂 於 2008-3-19 19:57 發表
我可以用兩件英雄換王者之墜和王者聖甲
因為我用騎士用唔到英雄裝....但係王者又唔齊
因為級數限制 我都拿不到 幫不到你換....
你問下其他成員換啦....應該好多人都有....

水晶 收pm!^^

新版本好像升寵易好多.....

加油呀!^^

原帖由 水晶人 於 2008-3-21 00:01 發表

你9轉都攞到鞋架~~~
因為我只係降低左領取下限~~
無改到領取上限~~
即係8轉0~50lv 同9轉0~50lv都攞到~~
見話事人你捐出咁多 為大家付出咁多 我都自愧不如.....身上計齊整既得王者同英雄各10套 捐住先!^^"
希望各團員都盡力捐獻比大家會方啦!

另外我改埋第一頁資料
再加多個倉儲套裝數量表出來!

成員名字         物品名         數量         操作         時間
Q版皮利斯         英雄之靴         10         貢獻         2008-03-21 01:04:26
Q版皮利斯         英雄護甲         10         貢獻         2008-03-21 01:04:15
Q版皮利斯         英雄頭盔         10         貢獻         2008-03-21 01:03:59
Q版皮利斯         英雄之墜         10         貢獻         2008-03-21 01:03:50
Q版皮利斯         英雄之劍         10         貢獻         2008-03-21 01:03:38
Q版皮利斯         王者疾靴         10         貢獻         2008-03-21 01:03:25
Q版皮利斯         王者聖甲         10         貢獻         2008-03-21 01:03:13
Q版皮利斯         王者頭盔         10         貢獻         2008-03-21 01:02:59
Q版皮利斯         王者之墜         10         貢獻         2008-03-21 01:02:50
Q版皮利斯         王者之劍         10         貢獻         2008-03-21 01:02:36