返回列表 回復 發帖

回復 #662 yfgary 的帖子

d人好似可以不棉不休咁死....梗係可以la~~~
少林寺係你5星級的家
大家早
少林寺係你5星級的家

回復 #665 小fai 的帖子

你好呀.... 族長!!!!

回復 #663 iwry@iwjy 的帖子

有多的可以.... 不過我會先照顧真正有需要的人先!!
原帖由 小fai 於 2008-5-3 11:45 AM 發表
大家早
族長你好
原帖由 yfgary 於 2008-5-3 07:03 PM 發表
有多的可以.... 不過我會先照顧真正有需要的人先!!
I AM ALSO 真正有需要的人 ar~~~~~
I AM NOT過左第一關...............:019:
HI ALL!!!

回復 #669 iwry@iwjy 的帖子

你起碼有錢買... 有好多人買都冇錢....
原帖由 yfgary 於 2008-5-4 06:50 PM 發表
你起碼有錢買... 有好多人買都冇錢....
YES, YOU ARE RIGHT!....................
BUT................JUST A FEW PERSON HOPE TO SELL TO ME............................
2 MONTHS BUY~~~~~~(43)....................

回復 #672 iwry@iwjy 的帖子

拿咁多神秘寶石做乜呢... 不如將d錢買3倍經驗卡,升快d,拿多d裝備仲好啦!
原帖由 yfgary 於 2008-5-4 07:06 PM 發表
拿咁多神秘寶石做乜呢... 不如將d錢買3倍經驗卡,升快d,拿多d裝備仲好啦!
多神秘寶石ADD,裝備仲好..................ISN'T???
GOD PEOPLE SAY THAT..............
good night!~~~~~~:sleeps:

回復 #674 iwry@iwjy 的帖子

我以前同小fai都試過.... 佢有成1xxx掉寶... 但係我得1xx掉寶... 結果所得我地打到的野都係差唔多... 有幾次佢打的野仲少過我... 所以掉寶真係冇乜用....
原帖由 yfgary 於 2008-5-7 08:30 PM 發表
我以前同小fai都試過.... 佢有成1xxx掉寶... 但係我得1xx掉寶... 結果所得我地打到的野都係差唔多... 有幾次佢打的野仲少過我... 所以掉寶真係冇乜用....
thx for sharing~~~~~
and will you feel that when 轉more up and then  掉寶率 is more difficult???
冇留意過喎....