返回列表 回復 發帖
原帖由 yfgary 於 2008-3-30 03:53 PM 發表
記住努力打怪!!!
簡直積極:014:
大家有冇努力練功!!!!

祝大家愚人快樂!!! :onion05: :onion05:
愚人節快樂!!!
少林寺係你5星級的家
Hi !     我也祝大家愚人節快樂!     我已打到7 轉 大家努力.

和Thank you  小fai   解答 我問題

大家好

回復 #353 四爺~~ 的帖子

你好呀...你想要咩武器or物品...我送一樣比你作賞勵~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-2 09:50 AM 發表
你好呀...你想要咩武器or物品...我送一樣比你作賞勵~~
到時需要先!現在暫時唔需要住

多謝先!

不過我想問!點解三倍經驗咭會變左十二轉先羅到!

唔係十轉咩?
原帖由 四爺~~ 於 2008-4-2 05:23 PM 發表
到時需要先!現在暫時唔需要住

多謝先!

不過我想問!點解三倍經驗咭會變左十二轉先羅到!

唔係十轉咩?
是呀!!!!  何解要十二轉先羅到!  :onion10:

回復 #355 四爺~~ 的帖子

哈哈....我之前第一頁有講過...話剛開始把要求降低..之後會加高2轉
如果你們有需要的話...我可問我拿
如果係認真的族員我會多送給他們當作賞勵與支持~~
少林寺係你5星級的家

回復 #357 小fai 的帖子

哈哈.... 即係多打多送.....

回復 #358 yfgary 的帖子

哈哈,,,,,沒錯~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-2 07:06 PM 發表
哈哈....我之前第一頁有講過...話剛開始把要求降低..之後會加高2轉
如果你們有需要的話...我可問我拿
如果係認真的族員我會多送給他們當作賞勵與支持~~ ...
咁呢樣我就真係有需要
原帖由 四爺~~ 於 2008-4-2 07:42 PM 發表
咁呢樣我就真係有需要
ok...一間送比你~~~~
少林寺係你5星級的家

回復 #360 四爺~~ 的帖子

已送了~~~~~~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
我又要
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然