返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 03:14 PM 發表

因为我都不可爱....扮不到......
咁就是你的优点。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-17 05:08 PM 發表

咁就是你的优点。。。
我都系甘觉得~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 05:10 PM 發表

我都系甘觉得~
哈。。哈。。你条友仔。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 shannon0730 於 2008-3-17 09:43 AM 發表
lyhui,原来你有这么多粉丝~
你的头号粉丝真厉害~
真惨没人帮我拉票~

祝你有拿到奖啦~
呵呵,我嘟唔知道佢系麥我個頭號粉丝
~~支持富贵之家,豪气之族~~
thanks
好多靓女, 眼都花了
原帖由 lyhui 於 2008-3-17 08:26 PM 發表

呵呵,我嘟唔知道佢系麥我個頭號粉丝
系咪讲我??:014:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-18 02:01 AM 發表

系咪讲我??:014:
嘿嘿.系啊~~

回復 #308 lyhui 的帖子

hi.....靓女.......
原帖由 maui 於 2008-3-18 10:32 AM 發表
hi.....靓女.......
靚仔~~

回復 #310 lyhui 的帖子

i'm not 靚仔 la,dont have any 老婆1...!!!!
u c mr.雞 got alot of 老婆, than u no who is 靚仔 la...:onion03:
原帖由 maui 於 2008-3-18 11:15 AM 發表
i'm not 靚仔 la,dont have any 老婆1...!!!!
u c mr.雞 got alot of 老婆, than u no who is 靚仔 la...:onion03:
aiyo i also not leng lui :019:
mr chicken dint have alot of dear~~ so no need jealous him~~:onion18:

回復 #308 lyhui 的帖子

哈哈。。 不过我这粉丝不会宣传的。。
不过你笑容那么甜美,不用宣传也会有人投的。
沉底了,顶一下。
lyhui 又多了一位头号粉丝lklew818
果然很有魅力的笑容。:014: