返回列表 回復 發帖

大家投左票未呀?,富家豪族舉辦靓女竞选大赛

,  描述: 妳的一票很重,票票不能少~大會指定吹水頻道 ~~青春留俏影~
零晨時分,有人係度埋頭苦幹,滿頭大汗,
係電腦面前,整呀,整呀整......
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

今次選美大賽,係會選出公仔箱入邊眾多美女中,公認,--------------->
美麗動人,美輪美奐,美不勝收,ge大美人!!
今次,獎品豐富,總獎金逹到千萬以上!!事不宜遲,馬上行動,拍下青春留俏影,立即kick入以下網址:
投票呢度呀-->http://tvbnow.com/thread-296428-1-1.html

睇相呢度-->http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=283591&page=1&extra=page%3D1

Are you ready?

妳的思想如何,你的日子必定如何
活動係全面開放,請各位女士男士們,耳目相傳,共襄盛舉!!!
男士們,請告知,身邊美女們,一展美麗
請各位唔好係    富家豪族之靓女竞选大赛  度 吹水,希望可以將頭幾版留俾,靚女們自貼~~  
要吹水係呢度吹,好嗎?  多謝合作
特別聲明:
任何人告發參賽者作弊可得Tvb$500,000
另外;還有下個月就是公仔箱靚仔大賽~~各位靚仔們,可曾想好,是時候出動la(敬請密切關注) 屆時,請自覺參與~~謝謝!!

好多谢你开贴支持啊 ~

好感动

~~变个颜色,宣传一下~~
盈盈辛苦啦~~致敬!
Little MM & Little MM.
多谢你啊,sylk。。。。
大家可熱切期待呢?
另外,粉絲已出現~~~大家密切留意最新動態~~

原帖由 sylk 於 2008-3-1 02:25 PM 發表
~~变个颜色,宣传一下~~
盈盈辛苦啦~~致敬!
@@!! 是新族員嗎?  hi    多謝變色道具~~
hope all pretty girls can come out this time
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
哈哈。。。又一个靓女出现啦。。。

wow... this activity is nice... support ya... hehe...:onion05:
hope can see more leng lui join...:014:
nx time make one for guy...
if u willing to join, i sure will organize.

so, do u willing to join?
原帖由 kingjames 於 2008-3-1 03:21 PM 發表
hope all pretty girls can come out this time
香車配美人  , 一睇你身邊不乏美女如雲,快d介紹姖地入黎 參加活動^^
你回来啦。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:42 PM 發表
你回来啦。。。
我回來la,,   做麥  刪相?    係咪 防x 呀?@@!!!
是啊。。。版权所有呃吗。。。要看就来活动区。。哈哈。。