返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 11:18 PM 發表
我听日又要潜水啦。。。两个礼拜后见啦。。。

各位再见。。。

oh!!!   
妳的思想如何,你的日子必定如何
在那里投票啊???:onion10: 快快快.................
入谷温人
可惜我不能参加

哈哈,开玩笑的

好多美女哦!!

是时候了。。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 02:19 PM 發表
真面目? tat is funny... bt 真人 is 靚女...
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 03:14 PM 發表
support Darkn3t,KIMKIM8037 and 小☆天使
任盈盈 also support....
芯蕾唔靚咩? i think shes so pretty wor~
i support her ~
i'll support lyw1114hk if you guys organize a handsome guy competition
653447657890-=
原帖由 joelee 於 2008-3-1 06:21 PM 發表
653447657890-=
vr nice :onion31:   
原帖由 toyo88 於 2008-3-2 01:23 AM 發表
在那里投票啊???:onion10: 快快快.................
截止日期15/03/2008香港時間下午12:00pm後   , 活動區 會有投票.  目前係俾靚女自貼!
原帖由 smsl 於 2008-3-2 02:02 AM 發表
可惜我不能参加

哈哈,开玩笑的

好多美女哦!!
@@ 妳的真實身份一度俾懷疑~~            叫妳身邊女仕們參加~~
有人将参选的女生Kimkim8037放在 美女貼圖區 » 會放電眼的鄰家小妹妹!..
http://tvbnow.com/thread-282848-1-1.html
Kimkim8037 的相片是真的还是假的??  令人怀疑。
谢谢通报,会尽快调查。
我剛剛已經删除左喇! 我咁合作,有乜獎勵先?

可否同眾美女影一幅合照?好彩之前我 keep 起左我個新年願望。e 家可以囉出黎用 la , ... ... :onion10: ...

咁開心 , 不如比我响度打個廣告 ,一定冇問題 la , ... ...  

請大家到家族活動區留意一下(成人4仔派)既活動 多謝!多謝!...

本派第一次攪活動,希望大家能多多支持!...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一定支持。

不过我没看av的哦。。。点支持?呵呵。。。