返回列表 回復 發帖
亂UP可能要一次過回帖喎,哈哈...
timmaxsing 發表於 2014-4-14 11:53 PM
開始引以為慣啦.
亂UP我參與咗遊戲啦...
timmaxsing 發表於 2014-4-15 12:22 AM
多謝J神兄參與! 為對所有參與者公平, 暫不作平論.
公佈日期: 4/23

三件消息: 1.卸任掌門,2.死期, 3.武當改為蚊虸豆腐派(十分好味)
gracechanstuart 發表於 2014-4-15 04:55 AM
多謝grace妹參與! 真係唔好睇小啲女仔.
Ken 掌門星期一下午晚上好! 我參加左遊戲啦! 諗到頭都爆呀!
gracechanstuart 發表於 2014-4-15 05:10 AM
唔使担心, 本派遊戲, 永不落空, 我絕對唔会令參加者空手而回. 車馬費都有既! 唔夠錢派既話, 本掌愿意肉償!
仲差幾多頁至睇到啲新帖呢?
grace姐一句死期真是好啊
lhy92725 發表於 2014-4-15 10:24 AM
佢可能失眠咗好多個夜晚至諗得出黎架啦。
一粒鐘拜會『武當派』活動

返再一個鐘頭內來『武當派』拜會或聊天者,會收到一封1千萬嘅利是仔一封。

活動現在開始
LastWinner 發表於 2014-4-15 10:39 AM
小師妹
掌门师妹帮师兄派钱啊
lhy92725 發表於 2014-4-15 10:55 AM
我地武當派既弟妹都係為本派仆心仆命架!真係直得嘉许架!
公佈日期: 4/24
三件消息:
1.公佈師母
2.公佈武當接任掌門
3.公佈武當絕學
b1991 發表於 2014-4-15 11:15 AM
多謝b1991參與. 請問点称呼你呀?
遊戲即止。多謝各位參與~

pknoface6 秒前TVB 10000000 元積分轉出lhy9272517 秒前TVB 10000000 元積分轉出lckiong28 秒前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_16846 秒前TVB 10000000 元積分轉出b199156 秒 ...
LastWinner 發表於 2014-4-15 11:40 AM
小師妹, 連師父都有. 真係乖啦
出到帖,即是修理好!
HENRY_168 發表於 2014-4-15 11:43 AM
似乎係好啲.
遊戲即止。多謝各位參與~

pknoface6 秒前TVB 10000000 元積分轉出lhy9272517 秒前TVB 10000000 元積分轉出lckiong28 秒前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_16846 秒前TVB 10000000 元積分轉出b199156 秒 ...
LastWinner 發表於 2014-4-15 11:40 AM
多謝晒小師妹! 師父銘記於心.
要睇相片!  
HENRY_168 發表於 2014-4-15 11:53 AM
万岁爷咁多佳麗, 快啲介紹返个黎啦,
本掌門要去閉關練功啦, 你地請自便, 唔好折咗武當就得啦. 明天見咯.
大家早午晚好。