返回列表 回復 發帖
估唔到咁快有8000帖 難以置信~
估唔到見到小豬豬............難以置信
chan200308 發表於 2014-10-1 01:13 AM
陳sir冇去遊行咩
去溝女好過
chan200308 發表於 2014-10-1 01:29 AM
醒目
結婚未
chan200308 發表於 2014-10-1 01:52 AM
你講先
點解唔去選返個冧巴, 淨係挂住選男友.
pknoface 發表於 2014-10-1 09:13 AM
邊有時間好似你咁得閒選女呀
我係等啲女選, 我都唔得閑去選女架.
pknoface 發表於 2014-10-1 09:30 AM
唔好講到我似個譜女咁
勿野叫做譜女呀?
pknoface 發表於 2014-10-1 10:04 AM
咁經典嘅字眼你當然唔止
路過俾錢活動開始。名額只限10個。 有意者就報名,即時生效~
要留返啲黎買iphone 6+ 喎。
pknoface 發表於 2014-10-2 01:59 AM
TVBOXNOW $$ 可以買嚙風6+

路過派米活動結束。 翻有報名2字者,一路捅

時間        支出        收入        操作
SweetLemon        10 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
o0月        24 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
fls125        40 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
lhy92725        53 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
Andy.y        1 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
lckiong        1 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
Pedestrian_A        1 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
gracechanstuart        1 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
pknoface        2 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
chan200308        2 分鐘前        TVB 26666666 元                積分轉出
犯報名罪罰收$$$
lckiong 發表於 2014-10-2 10:34 AM
手快打錯字
冇盤,點開喎喎喎喎喎喎
雅妹唔好開盤住啦, 快啲黎參加武當登山活動先啦. 去揀返个號碼啦.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:06 AM
唔參,費事爆煲
你知就好
路過。。。。~