返回列表 回復 發帖
ken 遁入邪門, 為禍武林! 作為邪派領袖
掌門晚上好!
掌門連三行的功夫都比你做曬,吾怪得甘多人失業啦
lhy92725 發表於 2015-7-13 10:09 AM
我係冇錢請唔起啲師父, 逼於無奈至親自上陣架咋.
會吾會功夫未到,塞佐個下水道架
lhy92725 發表於 2015-7-13 10:21 AM
貓貓早晨. 我啲係三腳貓功夫黎架咋. 希望唔會塞啦.
==酒館遊戲26選卡中==
請於2015.07.15 23:59 GMT+8之前PM我你所選擇的BINGO!卡片 (1~20)
酒館遊戲26之BINGO!將於2015.07.16 09:00 GMT+8開始進行
如有任何問題歡迎到海洋酒館詢問, 還請大家踴躍參加!!

老板娘早晨.

馬來西亞 ...
blacker14tt 發表於 2015-7-13 11:16 AM
冇噹噹掌門 晚上好
chan200308 發表於 2015-7-13 11:49 AM
灌水王早晨.
掌門晚安、你真好嘢、咩都識做、佩服…
hungyu 發表於 2015-7-13 12:08 PM
隨意兄晚上好. 我都係亂黎架咋.
掌門晚安,我間屋要油油,幾時過來幫小弟油阿
mnb1123 發表於 2015-7-13 12:23 PM
mbb兄間靚屋咁新都要油油? 你部車幾時到門口, 我準備好架啦.
佢應該屬於雜工,所以人工吾會好貴遮
lhy92725 發表於 2015-7-13 01:47 PM
mbb兄叫到, 梗係免費啦.
我買 1, 6, 12, 19, 22 號

pknoface        5 秒前        TVB 25000000 元                積分轉出
craig168 發表於 2015-7-13 02:18 PM
168兄早晨.
好多人幫掌門搵寶箱哦
lhy92725 發表於 2015-7-13 05:18 PM
係啊, 我睇下到咗呢個週末有幾多人估中. 我好大機會比大家估多5個號碼. 因為我出咗25個寶箱, 踏中機率會降低好多.
ken yo man
BeiDouChef 發表於 2015-7-13 05:46 PM
大廚兄早晨.
KEN兄早啊!
巧開來 發表於 2015-7-13 05:49 PM
開來兄早晨.
武當掌門早晨!
kingsleyyu 發表於 2015-7-13 09:10 PM
海龍王兄早晨.
你返工得閒過在家啦
lhy92725 發表於 2015-7-13 09:44 PM
真係得閑過係屋企. 起屋企我冇刻停過咁滯. 起公司有時真係想睡覺.
祝掌門新一週工作順利…午安
hungyu 發表於 2015-7-14 03:15 AM
隨意兄新一週又諗住去邊度飲茶呀?
ken 遁入邪門, 為禍武林! 作為邪派領袖
Pedestrian_A 發表於 2015-7-14 05:09 AM
襯住少林亂來大師唔起少林, 武林冇晒話得事既大派, 未襯機搞出黎搞下野囉.
掌門晚上好!
mnb1123 發表於 2015-7-14 08:08 AM
mbb兄晚上好.
感謝【花苑園藝】 和 【野生自然生態區】既vandas姐贊助本派遊戲! 本掌門衷心感謝!
甘就返工訓覺啦
條骨都無佐lu
甘就返工訓覺啦
lhy92725 發表於 2015-7-14 08:21 AM
咁又唔得. 我地係好員工黎架嘛.
咁又唔得. 我地係好員工黎架嘛.
pknoface 發表於 2015-7-14 08:25 AM
好好睡覺休息員工
感謝【花苑園藝】 和 【野生自然生態區】既vandas姐贊助本派遊戲! 本掌門衷心感謝!
pknoface 發表於 2015-7-14 08:15 AM
5D多謝我
5D多謝我
blacker14tt 發表於 2015-7-14 09:59 AM
terima kasih
冇噹噹掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
5D多謝我
blacker14tt 發表於 2015-7-14 09:59 AM
梗係要多謝老板娘既贊助啦. 我之前已經多謝咗架啦. 再次感謝酒館老板娘贊助武當派. 令到武當盆满鉢满, 可以起武林橫行無忌! 遲啲統治武林, 連酒館都攞埋黎做!
梗係要多謝老板娘既贊助啦. 我之前已經多謝咗架啦. 再次感謝酒館老板娘贊助武當派. 令到武當盆满鉢满, 可以起武林橫行無忌! 遲啲統治武林, 連酒館都攞埋黎做! ...
pknoface 發表於 2015-7-14 10:25 AM
找死
terima kasih
Pedestrian_A 發表於 2015-7-14 10:13 AM
關你乜樹??
梗係要多謝老板娘既贊助啦. 我之前已經多謝咗架啦. 再次感謝酒館老板娘贊助武當派. 令到武當盆满鉢满, 可以起武林橫行無忌! 遲啲統治武林, 連酒館都攞埋黎做! ...
pknoface 發表於 2015-7-14 10:25 AM
我意思係, 你覺得蘭姐會無端端贊助你??
最後果句回復完先見到, 原來你轉行去茅廁點燈