返回列表 回復 發帖
今日仲係神神地. 冇辦法睇到啲新既回帖.
头先啱啱去咗投訴, 依家暫時又睇得返. 如果到時啲高手黎到話冇事, 咁又白投訴咯
唔係帖唔掂,係整個論壇都唔掂

lckiong 發表於 2014-4-14 09:39 AM
但係我头先去各家地头度回帖都未見有咁既事喎?
小强兄係高手, 不如加入公仔箱做最高壇主, 搞掂呢壇野佢啦.
大廚又咁既問題,貓貓又有咁既問題,之前車車度亦都咁既問題
lckiong 發表於 2014-4-14 09:45 AM
係咩, 头先我去佢哋个度留帖都唔見有咁既事喎.
Q兄早晨. 返工未呀?
因為近日系統優化了幾次,可能亂UP你的帖剛剛在優化點位置,所以優化後,有不正常的回帖數,就如好像CHEF知前情況,你可重新COPY一樓資料,重新開樓,舊樓關閉,可能可解決到你有關問題及修正你問題 ...
timmaxsing 發表於 2014-4-14 09:52 AM
我咁幸運? 起正優化點位置?依家玩緊遊戲, 如果淨係copy咗一樓既資料, 咁其他資料未冇晒? 唔好挂?小强兄, 救命呀.......
佢最衰係有時得有時唔得个度衰呀, 如果多幾个人回帖又好似正常返. 咁既話, J神兄班多啲人黎回帖咁未冇事囉?
嗱, 以家又唔得啦.
明白, 我唔係少咗帖, 係好多時明明有人或自己回帖但回咗之后睇唔到. 要等有幾个人回帖之后至睇到.
依家知道係老表優化造成我就唯有等佢再次優化之后, 希望可以解決啦.
小强兄都幫你唔到啦,
timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:05 AM
連我既執法長老都冇符?
唔會話我不守法,在灌水嗎
timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:13 AM
邊個敢話你?
正常是657,少了5帖,所以新的一頁要回到第六帖才出現!  

HENRY_168 發表於 2014-4-14 10:35 AM
原來係咁. 万岁爷真係細心. 我都冇留意到.
老表懶,等埋幾帖先開新一頁
lckiong 發表於 2014-4-14 10:39 AM
希望只係呢兩日啦. 如果唔係, 都知啲朋友留咗勿帖.
有两条须,你打算牺牲佢地啊
lhy92725 發表於 2014-4-14 10:52 AM
我唔想我既執法長老變成跛腳長老.