返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- n2 _3 q7 Y! o. Z3 u( J4 f$ P1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
+ U2 u9 w1 T4 T& w) q+ c/ Z1 p( c謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!公仔箱論壇) N. c( Y8 F) P
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
公仔箱論壇% E2 ~/ A/ R+ X7 N; O' @- S
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
2 N* ]0 ^4 h1 K, ]5 Y( G9 kfiremic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
www1.tvboxnow.com5 c. S+ z, b& B8 H5 ^
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD- c5 @& Z' a  y  a0 k9 o
手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?tvb now,tvbnow,bttvb, E" ~% N  B7 @
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
" s6 v2 D3 n, o6 l" i7 P# CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我會講WELCOME
係咪你本人???7 J- @" b% m- f( B1 I$ E+ W
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
5 I% [& k4 s  Y; S你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..; w. e4 j# Q& q6 a5 j& s
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
# C* T' m! l1 E
很熟的回復
Ghost!!
, s6 T) x5 n8 L" c, o! eLovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
& U8 y; ]# b* n( _/ ^( s& B$ R
惡夢嗎
www1.tvboxnow.com* M& h( d( X) X7 B
你要講Welcome哦多沙先夠專業tvb now,tvbnow,bttvb, U- M1 a% v3 [
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' l% @2 m2 `* A- D( p9 j
firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
# N; L, }5 O; R3 _) p4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦多沙不是爸爸嗎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 B& ~! y  d* F* p* q' s
不過我樣子太普通公仔箱論壇: Z( U+ O# \% g3 l$ H# f# p
平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。3 S& Q* v% r/ M! j: Z
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
& y& |  J. Q  b- Z

8 x* t3 I2 `4 v! e: z6 Cwww1.tvboxnow.com半年後回來了
, X6 S. t; T/ L* ?2 i; g) ]你說什麼局長