返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
$ U  Y! H+ B) k* ~: f7 _tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
公仔箱論壇! L0 M; Q) G* f- S2 M( P% [, Q7 q
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
& Q. Z) }* [0 b" J$ \www1.tvboxnow.com
/ h( q* f# P$ A( f7 U- s6 pwww1.tvboxnow.com驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架公仔箱論壇( G& I  B8 G! ]. R
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
: [# d! [! G4 ^. m1 U咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。公仔箱論壇7 g+ R) f$ k) A0 A6 m0 o+ X
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
4 G9 H4 {8 c. w' y. Ewww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦www1.tvboxnow.com) e  Q( Z. v9 d) P$ p) G" s
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
0 A% G* s- z$ |
mnb1123老友記,我都想呀 .tvb now,tvbnow,bttvb- f1 ~4 D: o* w' _; W; i
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!公仔箱論壇) V# [- D( _. H$ k. y4 \! R
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
2 i& ?4 ]! g  `6 Q. rwww1.tvboxnow.com係咪新名詞?因為我好out....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: t7 G+ m+ f6 g* b; z  ~9 \3 n: T) }

! c0 N' |( \5 |! `+ V你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹www1.tvboxnow.com+ q% W: _5 i* z6 b9 z  b
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c8 A9 {4 Y% p# z4 M
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
! g$ [4 y  ^2 v4 a. A5 T公仔箱論壇原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
. {3 n9 ?+ U& n& S" B: U7 H; t7 n2 |
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
: w# i. O7 V1 J8 t●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
! l; A7 }; [/ P4 O  版"及本版版主"J神"。0 k5 _! m7 C1 j3 j
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
/ l$ |3 u* {' y3 V% s公仔箱論壇  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
( v! F4 l( [5 m4 y●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。; f) [% o# K9 x( s% U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H4 L$ |7 S! V. {* z  w
9 Z0 v. x8 g# Q9 D* y
, }1 r8 |9 l* @: H, _www1.tvboxnow.com9 u$ _+ g( E- {" t: b$ d
姊魅情深結局章公仔箱論壇/ A# x. A; _( ?9 y
$ U- Z3 [" r, u8 @+ e請樓主多多保重、祝大大身體安康!
2 t5 _7 t5 r, N. Cmnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
: u7 c' m% t- D
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。