返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
# ]8 g) X0 v* J) A3 a: n" r大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
公仔箱論壇; V: i3 a5 v3 ~* S6 [
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
6 Y2 P; u* s. S& y
$ z7 D1 v+ M8 }. x  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
+ n! k, t' P+ Y8 l0 N; G+ vwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
. V4 |: ]& e# x( x% h6 l& a
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。www1.tvboxnow.com* G  h( X7 D$ K! k. z
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 tvb now,tvbnow,bttvb; e  W* X3 ]; `$ h' y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
4 g, v$ M3 s0 t2 K( q4 w4 i7 w  ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
( j8 e! i( Y5 ^& uwww1.tvboxnow.commnb1123老友記,我都想呀 .3 A, j1 @! ^8 g# R( m
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!tvb now,tvbnow,bttvb7 J* A& o, w8 Z6 b' J
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
  j: p3 n9 T' p8 _& }7 m" Ftvb now,tvbnow,bttvb係咪新名詞?因為我好out....
( ~+ c1 K# S' @  b& c# A4 m4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' Y) Z0 D$ {+ w' D2 bwww1.tvboxnow.com你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
' E! z8 C9 `' A. C- c大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
6 L/ U. Y) L7 ]$ ~www1.tvboxnow.com唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
/ t. O5 z# O* e- P原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb5 L* O. c. C( N7 c3 K

7 e# _( r* O& h6 M: x0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
7 ]* |- l, u/ `- s9 O+ R& otvb now,tvbnow,bttvb●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q8 C: `% Q. b: L2 K6 G
  版"及本版版主"J神"。www1.tvboxnow.com7 u" k1 ^: }0 A, c* b$ V  R
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
0 u0 U* n  S/ ?3 ~! ^7 Q2 j  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) x0 c0 x; f: T2 ]1 V
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。公仔箱論壇7 A8 u" z" u/ |9 x" C
公仔箱論壇/ |( L0 f1 x9 Y$ a7 e

* C8 V+ C5 m2 g* j& eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  i( }$ R: P  A/ m4 u# r公仔箱論壇
- H# P7 z/ o& V- \7 l+ ~公仔箱論壇姊魅情深結局章
9 J: f4 Y, [2 d6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 n/ r+ x7 l" n6 y請樓主多多保重、祝大大身體安康!
: C) Y: N" ]9 H5 I7 l, x2 Ymnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
公仔箱論壇4 y8 z4 Y& v9 b7 x) Q1 F
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。