返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb3 O; }! S# l  q1 `7 U: `( }) y
tvb now,tvbnow,bttvb; F; _# e1 J+ _2 m0 R  h; F/ K
補充茅山聖物紅肚兜公仔箱論壇* L) G6 p+ T" R  _4 x" ]
公仔箱論壇  l5 Q3 j1 u1 J: H- K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2 g: {) R' s) L3 Z2 A3 mwww1.tvboxnow.com
( n! H) H' z( g. w2 U/ Ctvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ B. z. O! W+ }0 g$ `5 G
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!tvb now,tvbnow,bttvb2 e: C8 W3 J. I" W
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
' O  @# N4 f& G: Z- q& o公仔箱論壇哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。. E' q# j9 j3 e) z5 h
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
9 }0 M2 N6 I; f, n3 Q9 x  h
6 o; Y& M% t+ j( p5 {5 Ptvb now,tvbnow,bttvb
! L6 C" ]* o0 _& [2 i4 e' Ctvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com3 M1 l$ }( O, t6 Q
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...www1.tvboxnow.com) R& `/ N/ ^# c% E7 C6 L
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
2 G7 O+ l+ X8 P, Y" `. Q; i/ n0 b
哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。www1.tvboxnow.com  h0 s5 [( ]4 Y
話唔定可以見到釘姐睇檔........
+ U. Y' c2 v; X) Y; S- XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「釘姐的背影」好似書名。tvb now,tvbnow,bttvb6 J4 n! {' Q$ }: @+ y
www1.tvboxnow.com( @. b! g# L* \! F
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]# \7 D; v7 V' [4 H0 R
mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
* K9 s* H, f! ?  s* c( B
係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
+ d  s1 g4 @: m* d, S
! q; o. `/ M4 `) G8 S2 mtvb now,tvbnow,bttvb等我都買件紅肚兜著下先
* F$ G5 t, z* Q6 [; L/ u+ h1 G4 y% u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
www1.tvboxnow.com7 j! y7 w6 @8 d3 K. g/ p
可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?
2 s! @+ D3 W* O* b  T8 }6 y+ c哈哈,講笑啫 唔好嬲
' M. `$ n9 H& ]/ o: }" K

* }% }# h  `  B) \( ?! {( J) L0 [+ S& ~公仔箱論壇聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??
- P2 [" O* a' G7 D公仔箱論壇啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
: ?! y8 L- N7 k) M. Rtimmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
; u1 Q: X6 o1 F+ p$ E; _0 g/ X皆因我無聊吖嘛J神版主
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 {9 O' t/ C! A7 S) n
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
8 ]2 j( S5 ~* `% V( aPedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
# l$ e5 a& d. a' L
這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-23 01:30 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb0 q/ S% Q3 ]; g. U, n
公仔箱論壇  h8 }( l% E4 N+ ]0 T4 L. @
其實唔係咁明乜野叫借庫.." K+ V5 A, R: \1 z, o* l
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: z, u  i4 O. l  ~" r
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
9 P" S) ]5 c: Etvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com! W$ K# ~8 {) ^5 X

5 }0 C) ^$ c) e6 N4 e( H. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再補充少少吖。公仔箱論壇% {; K! G! e- p
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
; t+ ^! d% T0 [, z9 C
1 v$ J5 {4 O; p7 B
每年正月二十六為
借庫日。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" d+ G3 ^4 X3 \; h4 r8 P
唔明再出聲啦。
' p" A0 Z" M; qtvb now,tvbnow,bttvb' Q+ P$ v$ _2 P7 ~
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
4 T6 W" n3 r" j# X! @公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* B- h( ]. k8 \6 f4 s- y$ X0 G
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 H/ n2 `' ]3 r1 @! `. U

3 H% h8 ?! V% j% h$ w+ n$ X0 s公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill www1.tvboxnow.com" ]% L! l1 x" X+ L; ?( Y# d
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
- ~. L) X  s3 v$ mwww1.tvboxnow.comO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛" X: L, @' c2 y. I
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* k: K0 e  o5 Y9 a1 v$ C7 M; Q
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
( L4 ~# t( S" U  u# |3 t4 f' ^) atvb now,tvbnow,bttvb
* g0 _. q- d% F0 N! ~, t公仔箱論壇
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. ) ~0 j1 `2 q8 {3 H2 Q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
: ~. F3 [7 H' z0 H# |公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。
  R8 m0 `% J, m+ V" I( k  gwww1.tvboxnow.com
# r: g$ C) k7 d$ ?7 @( `( w5 I5 r. NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟公仔箱論壇8 A  I; w3 |, E- x/ Z
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
. h$ T: t! S! g0 e! s, N我相信都係囉...
www1.tvboxnow.com: j3 y' j0 \; h) x1 p' b; I8 P

1 E, o& \6 U* r. a; `8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
: n$ R$ y& G/ [7 Ewww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
' |/ _5 S; |, b1 G' U: y0 r: R
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
; w) c% X, M8 [( s3 y" S4 b哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H$ I2 h/ K8 m$ A
Anyway,各位會員總之小心啲啦...... ^1 Y: a( R/ Q3 H: I$ i