返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
( c  ]; p3 O6 ]6 e& Z' C$ {  B6 X6 v. wtvb now,tvbnow,bttvb因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.www1.tvboxnow.com, @- v# [% a9 c8 C
2932322: d0 F' m% k; R, z

7 [; n+ X( _# y9 T( {. M& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 c1 t: y& X/ m. q4 p: Y3 dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
$ W* @# L7 a8 U3 I) ?5 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K4 P6 v4 h/ ?0 Z, A' Q9 U
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
www1.tvboxnow.com1 p! t2 R' m9 a! ]9 \" L' `8 ]- s
$ x; O8 D2 F7 p& S5 j# F5 K
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地www1.tvboxnow.com+ _  `0 Y' L! {
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
www1.tvboxnow.com* C: X9 {& F" P" D% |2 b
男人到30歲後會開始脫髮...
7 b( K4 n! z6 S( {9 R) Hwww1.tvboxnow.com還是不明白為什麼女性髮型!
- K! u, s4 e8 p: u; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男人到30歲後會開始脫髮...
8 ]8 U. `/ w: c6 ^  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。還是不明白為什麼女性髮型!
% J3 t: Y1 ^  f! l: x* e& s' x$ Ltvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
$ G8 X3 N$ q" [* S& j
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 1 p7 ]# }. K4 A4 V
tvb now,tvbnow,bttvb- t. {: X  i0 b6 e2 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v# @; u( O/ b6 p7 c& ^' h

u% B. A, y$ I, M: T, Y" u0 |www1.tvboxnow.com佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇& j7 n$ H  K8 t6 X# X
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
- r" H: }4 W6 n- s) R2 x3 ~tvb now,tvbnow,bttvb" Y) c- h  h; |: I! D: Q! _
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 b; N# o- c. L  O7 U5 \
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?www1.tvboxnow.com6 D" ?: ]. N$ P  P, X! H
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
/ b' v# Z  w) l6 A0 U0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w3 l& E) L  r; Q
www1.tvboxnow.com$ Q) ^: e& v) z/ u+ `5 i% V
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
! C! M8 z; B# b4 \" ptvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i$ i, c' F- S4 x) X. R
貓姐要求好高咁噃。
$ s; F/ W- q7 }公仔箱論壇咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
8 \$ U& ^7 _- m5 [' D% v) d9 c講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
www1.tvboxnow.com1 I& p6 ?. A$ |
! y9 f" \- f7 `; M
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
1 t" P& `$ l% r  O' t大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
4 O7 h% f* W7 b9 jwww1.tvboxnow.com" V2 k& R3 A0 G9 L" U" Z; t1 k. R0 x
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 k: v0 g$ O! {我諗唔會啩,又爭家產呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G  O9 @0 K* y6 ^. g
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ?3 z2 h7 @( @% W7 `
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
( D1 z  D7 s: o2 w2 P5 Z4 e公仔箱論壇鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。