返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱' `% V2 d& q7 F; V/ a' C* J

3 E' [; k8 `2 f  q4 n$ G, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 w" e! }2 ?0 B. `$ Z* |4 Ywww1.tvboxnow.com反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱0 \% q" h2 {8 v$ g9 k* M
1 {- f- x6 x$ A) |  C

5 M" E# Z9 q6 j; Z: S. FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
+ g8 {8 D, n% I2 t% j  Z7 ]0 v+ smnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
7 \) ]4 E; [/ e' O- ]公仔箱論壇mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!) b$ ^/ a9 ^; i8 f, S7 Z
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
" N4 V0 B: s, z& ]  H" Q
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。' g/ n' A, F4 W
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。/ J* }# u9 A# {" A" J

0 t  ^( w$ q( [& {
; y& t9 X4 w% G. g5 ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb* B( n5 V$ ]7 I( |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇www1.tvboxnow.com2 c+ k/ S8 k% l
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
  a& K: v$ F) @; W& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將來無聊可能會看www1.tvboxnow.com1 {6 s" H( G! ^7 ]6 J
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
1 T* g  g' o9 X+ w+ [: X. p, P6 p. vwww1.tvboxnow.com
' f# p* b/ Z# E9 `公仔箱論壇有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 e$ J9 c9 ]* c5 W% ~
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
) v$ a/ n! q9 A3 u& ^) C# |! q4 Itvb now,tvbnow,bttvb不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
& a$ M% @8 h; O8 S! A0 z; u6 ztvb now,tvbnow,bttvb
; N+ u* F; t+ l; ~' f) f- ptvb now,tvbnow,bttvb2934217
, Y- ?  P5 ?) Y6 B& {$ J9 h  V; R& f% Q* ]
) l7 S! g+ B: gtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
www1.tvboxnow.com5 Q. J' Z( H3 E/ I  B9 @/ K
www1.tvboxnow.com$ x7 p' T# N! W8 ^1 u
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
# Q* O/ a7 x9 S4 X' q$ b* ^2 L9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  _7 l, R2 K8 Kwww1.tvboxnow.com
www1.tvboxnow.com8 h; b3 w' c& I- W) Y4 x  Z+ J2 [
, _! F/ _* K7 e9 Z
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
, _  U2 q; N# Z- E, ?- s4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& s2 j: q; G& ~/ d) `
tvb now,tvbnow,bttvb5 _3 U! S  x8 v2 f( w+ ~+ R; @9 ?) K
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件