返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... www1.tvboxnow.com6 t( f) {. W# o& {' h
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
  A! L  q6 f1 ~; y) r8 L公仔箱論壇 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
" K. P" e# E3 W8 c tvb now,tvbnow,bttvb) ]: H2 u3 `/ X% ?; g
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
+ u/ q5 H% Z% q. v* _8 kwww1.tvboxnow.com
/ n3 j7 ?  ^- K* F2 q" |* i8 D6 ?tvb now,tvbnow,bttvb唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
! ?( ?! B, F9 F5 x8 R% N. ^! b3 f# V3 `tvb now,tvbnow,bttvb
; o, L! K1 \$ d8 S3 _8 iwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
- E+ T% E: u* T0 H" f0 ?www1.tvboxnow.comkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
& G/ L- Q  P% a% s/ J3 N公仔箱論壇係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
) m3 ^: n5 U+ N7 N+ s0 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k: v' h* w8 K( |% l8 {* u& e# D
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨公仔箱論壇; j. a/ E3 M4 X+ Y
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
' _/ `  @) ?2 E  _; U9 }" g6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
公仔箱論壇$ ?; o7 s. f  W  ]  I( f/ L0 S
/ s9 H. P" `2 K9 q5 Y
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
+ ?$ |% R% p; b5 g8 d; b# Pwww1.tvboxnow.com清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
www1.tvboxnow.com' \& v7 b- ?$ x: z3 |7 n9 t4 l& D/ a
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。www1.tvboxnow.com$ L5 v) b; [  N+ E
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯0 ?. {- Y& [" R3 a! g+ r
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
- ^; D* r1 b9 _2 K/ o5 L: R! P8 P! Y公仔箱論壇演技真係好好www1.tvboxnow.com1 M9 B' U- e7 Z- L* Z
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
2 j6 }0 U0 x3 ^
tvb now,tvbnow,bttvb! p  Y! _! c. a, Y: a" _
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 公仔箱論壇- b/ J! v! m, h/ t3 W$ p1 `; Z8 {
tvb now,tvbnow,bttvb* q! B- c5 a/ s  j  P  ~- ?1 @- C
熟女嘉欣www1.tvboxnow.com6 z" W3 \9 n9 Z5 Z/ [# G7 Y
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
公仔箱論壇9 W, U' x4 }6 E1 s
哈哈......咁快就「熟咗」。tvb now,tvbnow,bttvb! ~* z1 P3 m2 E/ q; p7 X
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
* A2 J& e; u3 ~) Btvb now,tvbnow,bttvb
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?www1.tvboxnow.com( k7 _; J) U* Y6 s2 G

9 y- G) C2 ]" H$ X順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 ! ?  t$ M. h( H0 c

, H  \* c  t2 S3 @
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
. I8 P& Q3 ~# c! @2 L0 N& G1 a
- z! u( |- K2 h! D% G/ z" d$ s順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
% N! N0 h. F  e% F6 q+ _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
! V4 c" A$ u4 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔! 好詳細嘅人格分析啊。www1.tvboxnow.com. R# f8 c, j% H0 L
6 h+ m  l3 N; [3 e5 `# z2 H
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
6 l' C3 O4 @1 w% e* O其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?) Q4 W% |% c5 u! L  D' s8 C; y
公仔箱論壇, E& L' e& V7 I$ i+ |
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
. M% V& t9 |- ]9 |2 T% l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z8 O: [7 i0 S' e5 B
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
& M: a0 s4 p! @$ M+ c. H公仔箱論壇的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
6 L8 U5 f' g% ~2 S1 Pwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb6 Q3 g+ T+ {! q: j
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!