返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
, `3 g2 I: i5 ~# [7 h8 U( T; d2 Dwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( [) t4 J  c& `& P
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
9 U' B! U. n2 Z+ r% M) L: j# Vtb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
公仔箱論壇) k0 C% c3 e' y( R- H* ]; j. K
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?www1.tvboxnow.com+ l3 [8 L/ {) J5 R+ l5 F3 \
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
9 w3 ?& T: y- w6 M) @% ~& A1 r1 ktvb now,tvbnow,bttvb外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
+ }& M+ E2 l6 J0 z6 J) s- o, n2 Ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
公仔箱論壇2 R1 I& x% G2 W- [

1 c0 O: i% H3 n8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
& m3 Q# U5 G3 g# ^6 U' d" z5 jwww1.tvboxnow.com
  x) |* m$ ?" h& t係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
! _6 g  v+ o$ z' G! O6 F& n大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: W  K9 D. f* A. _- `& P& ^
係呀?唔記得晒添。www1.tvboxnow.com0 v! w, r' o% Q( w& ?
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
www1.tvboxnow.com8 A8 [6 \# L3 k0 o# \2 b
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
* Y2 z, T8 f2 _  J  [
8 r" c" f8 h* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
+ \- o1 U! m8 t! ]( }  r6 d; e
4 ]  F! y, \9 D! C9 B0 `3 U' G3 I一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29544396 x6 Q7 ^- O. p/ q# O- b
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 _5 {5 c$ T6 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q1 R" K2 B) W
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...www1.tvboxnow.com) {/ |/ y! o. Q1 k2 c
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  L% H3 p  w7 L: v/ \
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
: i8 o2 F6 L' ^2 L8 ?; n
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?公仔箱論壇# [; H. a$ k5 r5 Z2 h
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
; H  |- g' ?4 N( E
3 X6 M6 N* o: u( d/ Y0 `/ r
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。
3 M# n, F+ ?8 X- hwww1.tvboxnow.com
2 M% J) Z5 t1 F; S千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
/ }7 }3 c6 R, [" H3 v' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
5 |5 H8 A% G/ s. I7 t" {* l/ m1 _0 u使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.