返回列表 回復 發帖
3 v7 F( A8 V6 N+ q- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 U/ O  W7 K8 ~0 n2 e0 N
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
: k- x' b5 J4 `大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
+ f, c: y% v( ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x' [, |# i' q! p  D

( Q" a5 Z# C! Y* |  U公仔箱論壇
- D+ G2 n+ N. I8 x9 ^$ j: QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

, n0 k" _  Z( R+ w- I* b- J7 r* N我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625, v% @9 x2 \  t) `: q( s
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。www1.tvboxnow.com/ ~% |! x. e1 e( A5 a# _/ O8 ~, P
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
* T& @( a% h; v) u1 |3 M公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s( c5 B! D" C7 x' G  ?
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
8 Q/ @  V3 ?8 ^# i: m5 v# W0 ~% i5 ^tvb now,tvbnow,bttvb7 d; q: J3 i& q
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
/ V, H3 |+ O5 D7 J6 s& d( p公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% E# d6 \, B, ~$ x
咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb5 A1 ~5 A; w! f
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 9 c# u' d- U' U- z
, `8 A0 h8 ^, a" |) [$ q
9 X! ?# F) G6 ^' u* ktvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?
- q. T$ l+ r2 V3 O8 O公仔箱論壇但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
: C0 z/ t- R- ~4 ]1 O4 z3 m. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼7 S1 X& `- J+ j0 c
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [/ ~2 ?" n; P* m8 p
tvb now,tvbnow,bttvb3 {- ^! x. d5 [8 G+ N7 A" i
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
公仔箱論壇  L' O0 C% F6 B0 R1 l5 ~
www1.tvboxnow.com' ]0 o/ S, }$ q, v" S* T/ q
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvb now,tvbnow,bttvb2 T) f7 j; W: m' R
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
5 j8 `, N6 m1 ]; H20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
3 d2 ^: y* ]9 Q$ F% O
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
" M1 [: s( A; m! x公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
& ~' w! N% e/ a2 n* V6 ttvb now,tvbnow,bttvb20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
" A& s" _: B/ h; j! ]! {
tvb now,tvbnow,bttvb& s: o( u& q, U( ^, i0 q
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗www1.tvboxnow.com% J# Z. v( I8 @- L3 D' }0 \
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
2 [# }& `! A6 u/ E; P; ^6 U9 H
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
8 b" W( K7 y. I7 h( n3 f+ ?- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 C  T  `. I8 g6 a3 O
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
" B$ N. k0 g% ]. [) ]* x) _. t* \www1.tvboxnow.com但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入..... W6 Z4 ~0 b' y& }6 x6 |% v. h
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
  U! U. i7 ?2 o& s/ s! w0 w+ ^公仔箱論壇
' t# X9 v: n( z8 o$ Q8 A' swww1.tvboxnow.com聽緊電視喇
tvb now,tvbnow,bttvb5 w7 i8 {! ]+ ^" [9 T
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。www1.tvboxnow.com! E% P; ?+ d9 f1 j/ y* w$ ?+ j
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q# |& B  \' Z' G0 {- z
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港