返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
+ ~  R  [- f1 _
2954357tvb now,tvbnow,bttvb; }7 ]& ]. E' f3 f) X( }7 m
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
. X  n' i6 S: }3 x! Mwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
6 Q! S& q0 ^6 n$ e0 ]- v' f3 qtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com1 W& u5 }6 ~1 |' K! }; g5 n" [/ @
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水, I3 i( o  F% j  q% w
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" V. n8 P3 C9 _. s- P( \

D/ k) S) T8 L5 h$ o9 c/ z! |tvb now,tvbnow,bttvb咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
* h& }! A/ i  g( {1 c# l' Z
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?, Q" C4 z! Z) x' U  R3 {) Y
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# }# X5 Q8 ~/ I1 ?9 V

8 \$ e) z! o0 I) q0 Dwww1.tvboxnow.com話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
6 S7 l4 W- R7 Q9 _- N. v
2954355tvb now,tvbnow,bttvb& `* ?: K. {+ u! M! e  ]
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb9 w3 ~/ i7 S1 X; S
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
1 e9 t! p" k7 \) P, R' V
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
7 C5 i( a4 b1 q% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 p1 u4 ]; w/ G1 W  u6 y# a+ P8 w$ P
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
- Z5 V9 ^0 X* c+ ?7 J: h9 r; t大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
$ W$ V9 U5 c  ^0 H  QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [& C3 g( e( V0 W  q
4 j2 J; T' U; H2 K" D7 c
咁正!
/ _$ b; S8 m" g1 J公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www1.tvboxnow.com! w6 X& ]' R4 y. R: g3 H1 y$ r
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
3 W& d% L; c: s4 b& D公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
8 W3 `/ q9 r' S公仔箱論壇上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
/ I' Y! p# o! X: dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先& r- Z5 M. {" s4 e9 E/ H
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
+ @: f. m% F7 P# j5 H* ]tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb6 s9 Q2 ?. o! Q$ D8 h$ J5 p, s8 G
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
8 o5 f, x  o7 T, @$ ^www1.tvboxnow.com/ ?% J/ F  Y4 z  @
2955088www1.tvboxnow.com2 n; O, g- }; j% u- s
咁正! www1.tvboxnow.com. A0 X& z, }  R( c1 ?
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
/ e; n" N7 r7 ^. J: S# O5 U3 Swww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
. \1 n9 E4 k" U公仔箱論壇
- f7 |, ~5 E$ W9 X( \7 ~/ c$ F6 D( vwww1.tvboxnow.com有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
7 }; K& L2 P/ h2 z& a8 y
) l5 v3 D7 O( ^$ d7 w, y2 q( Etvb now,tvbnow,bttvb另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
8 N( {4 A; }9 {, T! N" r- ptvb now,tvbnow,bttvb同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb% X9 o& s1 {% R% D
tvb now,tvbnow,bttvb& o2 j" j4 y. @% }( E( l& B# Q: s
! f, `6 T- G; _8 U
/ r3 x! k  }: X3 `/ t
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( D4 D2 e4 r  R4 J- |- L+ ~
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
2 j8 B5 F! r  ~
www1.tvboxnow.com2 V, b1 i# u7 j7 w
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?公仔箱論壇/ V' R* E% p" W* J2 V% Q
4 p8 T' w& U: J
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
1 O# X) Z8 c3 l7 U! {
www1.tvboxnow.com7 B$ V$ d3 S! @! w9 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 x( `, [( _5 `( B6 c6 {
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?www1.tvboxnow.com" Y& J! X+ ^" F* K: u! z4 _1 ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K6 K$ o' Y% K, Q! i/ k3 m. ]+ E
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...+ t6 |' `6 U2 G+ e
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
  Q: Y, d+ A. Z2 {! m+ z" |$ X$ y$ T

' E7 b2 G" N3 |6 Wtvb now,tvbnow,bttvb其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。