返回列表 回復 發帖
無馬明份
5 P8 Z' T& U, \5 E& q' e8 Y
+ l: y/ w/ C* ?0 v- E+ V1 w  D3 L
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........www1.tvboxnow.com& Y: G% A8 m; a4 o
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
. d& W# I# f  e. d+ _1 T# q$ Z5 t8 Q" @

8 ?/ l6 D( N! L% }" ~tvb now,tvbnow,bttvb最鍾意馬明同定欣架喇
) p4 S+ M1 y" ttvb now,tvbnow,bttvb我想要馬明的外套多D4 q+ [( S9 m4 N, _" U# `
過幾個小時將會看第一集.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M0 ]# g' d7 ~. Z8 E1 r" @
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
# S+ r4 t, t# o8 M/ V) }& F& k. I
1 }6 Z% \. `: r# Swww1.tvboxnow.com我要馬明個人
第一集
' Z' T. y5 G& u" Z" I2 d馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽
. f3 I& f- h  Gtvb now,tvbnow,bttvb法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面www1.tvboxnow.com& m/ X# M' D' X, }* x
槍戰的地方有石油氣罐
& M8 b' _  h/ B$ A% S, c公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
1 T# `* j5 j% V公仔箱論壇
5 U& E0 d8 Z: l$ m- i9 qtvb now,tvbnow,bttvb好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
7 w9 j7 b& s( ]. u. k! F問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人
* I$ {; c+ o6 `4 N$ P1 \tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
; C4 j1 B" B8 w6 J% L7 T* t  i' a0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a: F( ?7 @8 A# v# b% @8 A6 }( m
唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
8 S- A" S0 F6 H( e
我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
8 |0 s2 N  o$ I3 _Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
5 I% N6 k: L. }/ M+ J/ K8 B: _- @% nwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com' Q4 k. s$ s- Y2 X. K
海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 I; l( D6 c8 i1 K

9 C/ `1 |, _$ b1 a$ z$ E% m公仔箱論壇2964513tvb now,tvbnow,bttvb- s7 h. Y! I  ~. C! R/ m" g2 z" K
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....8 b0 z# |" q2 [$ W' w: q, X
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
公仔箱論壇& `% j+ d2 W$ y* K- X: D# w) ^  r

: f; @, O; c+ c$ x% x6 U我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
+ @; V3 P: f. j' |( `tvb now,tvbnow,bttvb2970383
& N% a( z. d' S/ D  V原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
- A2 F/ p- {, \0 h' d/ Kleekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
7 t2 i( ?/ A% O$ ^. A" g% [$ K! s
2 t/ \  L  z! f" _5 Q. k0 A9 Vtvb now,tvbnow,bttvb其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真
8 b1 x) r. X- @0 u# p) K- m公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
- k. j) \+ j7 u+ X3 W! ^tvb now,tvbnow,bttvb
% o; r! C7 p) P  ?6 `無祈望就唔會有失望架喇