返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e4 N3 O  F  t/ S5 y) P: r
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
www1.tvboxnow.com/ B$ d$ ~; J! t+ U: ^: J
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
( l; H2 {5 B! `' Nwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇: w. x. I% O, F. E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P4 M$ N! Q7 g/ n7 v7 N
真係?呢個會好啲嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- R- _, B- K7 A0 S. T4 ?3 l# b2 F
2974113tvb now,tvbnow,bttvb( z! f8 L8 l: _7 }3 V8 M
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
' [, C2 [# ?: S) ^我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
1 {( R% h5 O; g: C' V
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。tvb now,tvbnow,bttvb2 r$ b. f' r4 p) v
2974865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R- L8 G+ y% q, ^
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
9 X4 ^0 r% m% i8 l4 ~4 r5 R8 Z# E公仔箱論壇
: u- U6 i$ D" ^$ S3 k* |tvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
# s+ ]; T: j6 L8 i, U公仔箱論壇
) j% H* z/ _& d$ _www1.tvboxnow.com
0 T7 q. O1 V+ e1 Q) o/ C$ P1 C9 A4 c+ g0 w+ L
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
8 @3 Y! i  _- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
: ?, f& j7 k% \  }4 ?2 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ X& V$ w2 P; y! L5 p# q6 t公仔箱論壇
! N' V/ h0 |  S8 \& Swww1.tvboxnow.com
7 t8 S# Y* R, L7 M+ C) z  l因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。, ~  z( H" i7 E' q

# o6 Z5 M3 e6 p  q6 L  N/ G* x) ]8 w& G$ ^& H& v. F& ?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 公仔箱論壇$ |. A8 D7 S* m8 A
tvb now,tvbnow,bttvb* c0 X; F- K# \& z3 G6 M% e( s. f
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
! B; I* p% t5 H1 [
1 d' {) i4 |4 w) w2 o; N/ Y0 X我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。# u! ]5 D4 q3 A3 F
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
: h0 R! w0 {) W9 Q: S3 ^  M: F0 U" x0 R9 R* E: `1 @: f
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
7 {* {3 v0 p5 ?8 b8 m" x" t
& K5 E7 ?" z9 @8 s6 K, jwww1.tvboxnow.com$ X" S  a7 {) \+ P# x
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
# u5 O. ?) G4 l, M2 g& B/ v; ^tvb now,tvbnow,bttvb2975667公仔箱論壇' Q- c+ V' f2 h- m9 R$ h
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
8 X* g( N  R. w2 C* f+ q

0 T$ w( O& V& P. z/ ktvb now,tvbnow,bttvb傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
- P! g" }+ w+ ?# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...公仔箱論壇& A( }# O+ _+ [# c2 n7 y
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
6 T; ^$ H2 P; J% Iwww1.tvboxnow.com+ [, {* [, N7 w1 L* _6 @* ?
! I' z; z3 {% T" ?; ~& P  ptvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com1 l: `/ e- E0 M. ]- e' w& C# B
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
- H8 _. k; c7 D& }  ]www1.tvboxnow.com2975671
* I: ~* L7 Q$ Z0 f+ g% _: z2975672公仔箱論壇. }! C$ j: [( K7 N7 n8 C

7 e' K9 x7 l4 A; @4 m9 y3 Y% c1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
1 `8 i5 e0 B% F& C7 w& V

1 ?7 k$ {7 b0 r, f7 C, N我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
& ~1 J. _' t0 y' Z) p5 o5 V+ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975646% P" X9 |  }% T4 b
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& S) J) y" [: v9 o+ e( n& w

) `- V: h' s+ C, z袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
6 ]  n5 u, Z# C9 U) e1 l' q公仔箱論壇! p& K/ q* S; w3 J0 }' o, x$ N1 p# @9 J( Q
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇0 l/ ]! {7 f# I3 `& z0 A0 V
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
9 w! y1 O; I: g  Q# }# _7 A6 S9 [
- V8 L# A! a' _7 V% C6 v. ywww1.tvboxnow.com + n9 E- Y& U. |/ Z& D6 N
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,8 E1 N4 o! T  f* f# `
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

www1.tvboxnow.com, N- N  a. Y; ~& ^
tvb now,tvbnow,bttvb% U6 N2 y! q: O) _# u
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...0 h, \5 Q# n/ a  H9 I) Q# a7 q
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
. J8 F/ N6 b/ L' g* ~% u; y( Z你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
tvb now,tvbnow,bttvb+ A# y; C9 Q4 [9 {% H& t* z. N! C/ t
/ p" N- _# t, L+ f/ i) ^

/ s2 g8 J, V1 _) {  [/ H5 I6 ~髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,! [9 e  N0 w& T3 P+ [  m: J
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
2 K! S5 }& I4 i7 Q1 c3 D& c5 ~tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d2 I3 n  o# k# C- `
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
+ {# a  D0 r# o3 H: t8 Y) h+ \+ rwww1.tvboxnow.com
1 L; n! L+ G* t) Ewww1.tvboxnow.com
www1.tvboxnow.com! ]2 ]# d% h4 {3 v0 w  _* Z- |
tvb now,tvbnow,bttvb4 ^3 {3 `  Z$ m) [
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??3 s$ \! ^; m! \& J3 d
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
$ \% H( ^" G8 D2 ~, D0 Z
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。www1.tvboxnow.com; `. Z" u+ L6 i  ?9 d3 K

, K% e" y& y+ a0 ^$ N
又有得睇李佳芯,開心。
  L0 g) r* j* y# Ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 s+ q" R3 C- c- g$ S

% V; r+ _9 y$ \1 u$ Jtvb now,tvbnow,bttvb