返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。tvb now,tvbnow,bttvb6 _( m5 [$ I2 t
www1.tvboxnow.com. G2 B( m5 V, a# U$ \
2979852公仔箱論壇# }; `* J; x7 G) H! d
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) j" c, q/ F' G/ d9 D1 Z

0 ?$ C; m& c+ U* G! G* Q& qtvb now,tvbnow,bttvb唔似地球人...
+ R3 ]8 L. u& ^8 x' p& `$ c) v- m

& _+ y" l3 {6 U6 z5 K" Y9 I唔似地球人...% L/ o3 D! N6 Q/ w# C2 W
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ @& A' f3 b0 W. K1 v7 n, P* u) i
即係呢隻囉。
- Z2 M" e; x/ P( ]2 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. _: u/ l+ ?' O% {公仔箱論壇www1.tvboxnow.com# N7 o% P; I  r& U, }
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。www1.tvboxnow.com! q( ]7 \  `, N3 }# G# i% X
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) z* Z; }2 r" ftvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。公仔箱論壇5 o% b" M4 f" x* c5 z8 p: M

- D6 H+ O" {6 C* sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29805000 h: F4 W  V( M$ M) k2 \/ B! L
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。% r4 }5 v/ R5 G( H$ C) v3 J: Q
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
1 C0 J# O4 k$ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s. N9 }* s- W7 j% a2 z% w
tvb now,tvbnow,bttvb& n0 h0 g- r: Z/ ?9 n
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
: N' E( x3 \3 O  ]0 Mwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇3 B8 {6 }" C) N4 }7 p8 S4 ^3 p/ r
) U" c9 e# O' ?. }( MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ^$ v# z' s5 W1 T1 o
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇' H$ k: g( ~( j1 I9 n; X8 [; R3 t
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
9 _$ w; Q2 Q1 U* I  O/ Z

: t  i/ n3 q% a$ p: ttvb now,tvbnow,bttvb係呢。
, u( L8 j: r# A公仔箱論壇啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

% ^9 H1 d. E1 l$ C6 z公仔箱論壇
2 Y$ M, w) s! v# y7 j+ G+ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬同大家按圖索驥吖。
- c; t' B+ p- z% f
公仔箱論壇% m! F1 g, f. D' v5 `
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

1 W! r  T5 `" C( n* l% ]- a$ s; Xwww1.tvboxnow.com似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

* a) C/ Z- q2 z' Z. P/ _) [公仔箱論壇蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
/ A/ Q* e6 r' ^% k公仔箱論壇因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
公仔箱論壇$ f+ z6 I' Y3 i

" ]7 {+ g" T1 q0 s9 W1 @幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇8 b) @8 ]" t" |) y: ^" K' @
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www1.tvboxnow.com  _: F( p# w4 Y
似新疆少數民族女仔
& s! n  S+ x5 `7 Z2 B. A: q; B9 D: z& w! `  L7 G
係呢。tvb now,tvbnow,bttvb7 l) M' }' z; Y* S) Z- [
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。' D/ M3 @: [9 {: I1 G

$ ]& B# U; }9 ?& S2 atvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。7 Z% b* l$ d: Y5 J3 b: Z
7 T! |! O1 L! g! C! `1 Q& ~公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
( I3 [# P! C8 i+ I( m' }4 J公仔箱論壇
" w9 g9 O) r; _公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w8 E4 P, O$ Q, N! E$ h4 J. o
似新疆少數民族女仔
2 M0 `  c( R5 C" j/ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
$ Y6 \- g: U1 y( y3 y+ d' h% C9 }3 u; Stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 Y' `2 s  D0 o' h8 d# o; \
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `# `! Q. N: C# a; K
; p! v1 @4 I  c- V+ u
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...公仔箱論壇- I- i$ V: i  v/ {
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
0 f/ d4 o: ~8 Y
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b) r7 Q9 F+ k. ^5 M
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
% c6 n5 M: n' e; H& s) M2 ~mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
" @4 ?5 `1 n' A7 y; y

- l! I' B  T" S  z因為佢地兩個對眼神似人
+ p: k; t" r- P# a: r- h. m
2 Z$ u! j0 I( I& |因為佢地兩個對眼神似人www1.tvboxnow.com! P& t4 \: f3 Z' n7 q& i7 m& M9 ]4 z4 P
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
/ H9 l! z( d: j3 v' z7 }
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
  V; ]0 n$ Y! a6 v' Thea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
2 ^4 g4 {0 q3 K' ^3 C7 o4 b% [% x. ?3 O6 ]7 J( T+ u* V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: C- R- u, [" o3 b' C0 A7 ]

* o) S: w( V- P( i+ J! i2 \" j1 |tvb now,tvbnow,bttvb你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
! s* ~5 I7 U4 n. a: t大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
' @  r/ P( K! _$ t& C& B
有啲真係「騎厘」到呢.....$ T' C% s7 `5 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- k* N- l- z7 A! k
今年個三位都唔知點形容。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& @7 {3 B3 R* N1 P/ `" r+ N
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
2 P7 Y, a7 d* N" a" swww1.tvboxnow.com
, l2 t0 Y- B) R& n6 e' g) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
) s, m" y, Z6 z9 Z1 q公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 .../ V8 [5 E. A' U1 s' A; x
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
6 y" q- B, W+ |- w1 E+ x係呀,由第11集開始追都冇損失。