返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:3 N% R4 o. u9 u& a) |
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
8 ]% u2 v+ `$ r7 c. |" U1 V- s0 ?# _猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...公仔箱論壇! s) r3 ^. {' `" h5 o; y
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈tvb now,tvbnow,bttvb: D( S. h! q" j3 E0 r. g& }7 ~5 T
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
' x! Y8 d; `5 b+ T2 v* u4 `( F. c
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清www1.tvboxnow.com* R7 J4 X3 p9 n8 h) c- a5 k
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀4 U# T& C- m1 j& A
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生tvb now,tvbnow,bttvb- h+ D8 W8 o# O+ t1 d& @" n2 g
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' T6 L) S. s1 I/ M* R* p5 F
公仔箱論壇; D) M; ^  y# k7 W2 F
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。公仔箱論壇  s; Q3 A/ C2 h/ m) d
www1.tvboxnow.com- I' e* p7 g! ~9 x

7 n$ H0 b0 \1 N  x. S6 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀公仔箱論壇3 \3 e& P4 A4 \
文武兄幾時返黎呢tvb now,tvbnow,bttvb2 v7 R; m2 M& c& s% t: Q
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]公仔箱論壇0 M8 {# L* k1 b# S3 j5 i3 k
2 \3 F7 Y" C+ {2 h  T2 e
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
' D2 g  H9 d$ r8 R( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& [7 F% r! r2 B  S* W5 K* \公仔箱論壇多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。- X% f: F8 u; M, P0 j
# Y- ]0 a" o+ \% p0 x3 R! X& Y

' R2 N) R; Y9 E, n1 w# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
# O! K' P% y7 i& \1 r文武兄幾時返黎呢& W1 \+ B9 l2 I1 t. a  u* ^8 P; ]
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
1 e  V& ~/ h/ V- t- E公仔箱論壇mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
! [4 A) k" e, _2 I9 d5 `3 F/ `* M  B' n
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~