返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
, F6 s# m8 w6 P9 T$ D$ Ftvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
9 V5 P8 U# Q7 @9 j

7 g/ Z1 K/ x7 c: s" V* twww1.tvboxnow.com唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
( P; t- x: ^$ H" M1 E( G$ kwww1.tvboxnow.com宜家一嘢人地掉成億過嚟......
" k6 D# l6 V1 V/ vwww1.tvboxnow.com我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
. i- W/ }5 T* q, ?+ U, @+ wtvb now,tvbnow,bttvb但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; h. n# K7 A8 _# \) G6 y- @- l
點算好呀!?% M4 K( u7 L2 ^/ F2 f

9 U3 Y; {/ Q7 ~; e  Z你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!tvb now,tvbnow,bttvb: v% K4 d- p" n
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財. d, W  |) E+ B# |' Z4 H* i
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
5 q, G9 @! }- P6 i6 \6 p' W1 |公仔箱論壇www1.tvboxnow.com* b% D: M! _3 Y
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...公仔箱論壇9 E8 H4 Q6 [0 x
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
7 C+ A% W3 q, C' e/ g8 `www1.tvboxnow.com2 e; y" F3 p! g5 a* y/ t
唔好話騙, 係應得既。
! C, C1 F5 s# V- D* @  j$ ntvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
, \8 P! Y0 B) x: s公仔箱論壇www1.tvboxnow.com( D" T" N7 D! R% ?# Y- c
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...公仔箱論壇3 s& L: Z3 l" D) d; j* K3 m
9 U0 V4 ^) \: b% I/ E6 x
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,( h; h) D, G  e3 W. w$ C$ C! D- X
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
3 }/ s$ [) r3 z( e8 W* L4 F幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
* O- k8 S7 U  q* z; S7 y: ~公仔箱論壇唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
* a$ F; @" F1 o' E) \www1.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
# g, {( c, m8 `" JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com, Y( s+ J+ i' X2 k) j9 B
TVB 1184983887 元 www1.tvboxnow.com( E; ?$ n+ D9 D
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,www1.tvboxnow.com3 [8 s7 R8 {0 g5 s- Y3 ~
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....tvb now,tvbnow,bttvb8 Q2 m$ k% w# G. ?# P

' E) D; o2 z8 s  m( D: @tvb now,tvbnow,bttvb50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....www1.tvboxnow.com. {0 l; x$ o2 P9 @% [
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥公仔箱論壇+ D0 R1 ^6 z, P; M8 y& p% K' d6 p
MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
( S/ P3 @. @; m7 d& ?+ Btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L1 I% G3 Q3 ~
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

2 ^* }  S6 m- N" W) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D( g8 s5 i# c; Q( z+ {
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....