返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
# a' W6 H0 ^0 z+ P/ U0 j公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
1 m6 j6 `/ a0 @4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ P: V1 V# x, y9 K# w4 {5 ^www1.tvboxnow.com唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
7 j" V: T( ]5 G/ S. x公仔箱論壇不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
( @' h  i' x6 O$ M, l$ v6 qtvb now,tvbnow,bttvb將功補過算係唔話得囉....www1.tvboxnow.com. f  g' i/ y# p) `
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
+ z3 J$ b5 p1 e* Q' C& ]+ A/ i8 T  R
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
; _/ z6 i+ N5 x5 o, Q% S( C9 z/ B: H% Q
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
! }3 t* ?- p5 ^3 p/ A0 @; j, y呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
# O  P& G  y6 ]9 x  l/ ?$ nwww1.tvboxnow.com版主唔出手相信其他會員都會出聲....www1.tvboxnow.com/ M+ {* a! {. G* U: o

$ K% o# I. v1 R5 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來,貓兄的確幾活躍水區,
! @1 y6 |, R% U" O) M8 W) otvb now,tvbnow,bttvb我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
- _) l* O# z  ?2 [! dtvb now,tvbnow,bttvb一個帖去到2200幾頁....犀利..6 |$ _$ T" [' v: x
公仔箱論壇. v- u; F# h' r1 }* h
睇落唔使送分比貓兄 ...
& R# n4 ~; B; a" ]2 S# wwww1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓tvb now,tvbnow,bttvb9 Y0 h8 g7 Y- E, c
自從他過佐身我就吾養了
. F5 i# P; I0 a0 K+ W$ fwww1.tvboxnow.com睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
* d# P5 ~- w( V8 P: H* f! u* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。突然變佐呢D同劇集無關的話題
! t4 N& @8 l# d$ m" C+ Etvb now,tvbnow,bttvb財神版吾好扣我分www1.tvboxnow.com% X( @. o# k( u% H6 m4 Z
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
/ a6 U4 {4 p2 O0 l4 VCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
+ b: W4 `9 ^1 S
tvb now,tvbnow,bttvb( ]) i3 q5 n$ W4 N$ b4 E4 M1 J" U. p
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。5 M* Q% o# M& u+ h' G$ j
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
+ U+ L6 ]# D6 K; T. P公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^% S9 m# c( V8 Z3 G8 A' b7 X4 L
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b( d+ O. t+ v
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
0 A% M) f8 G1 t! g+ V
" t, M0 |) M2 F: lwww1.tvboxnow.com點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,* p* C# Q- b) J9 k- c# r, Q
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
( q: Y8 K: d, E不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....tvb now,tvbnow,bttvb* I7 y) X# o! j3 c  G
分 ...8 V3 Y2 F  A$ x: q+ ^( M9 t6 C
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙