返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 04:24 AM 發表

我的確是男 為什麼會以為我是女的
寶姐-哥  !!!!!    我都唔相信妳  , 果日妳俾佐d野我睇  , 妳點解6 先 !!!!   
房  @.@  

回應 blueocean 第 5393 篇文章

我有半粒 ,你出幾多     哈哈
房  @.@  

回應 blueocean 第 5393 篇文章

存款: 2147483647         銀行都俾你搞到頂峰  ,勁喎   
房  @.@  
原帖由 pangck 於 2008-9-23 12:55 AM 發表
bubu1109  2008-9-23 12:52 AM TVB 10000000 元  再比反我的話,我就同你反面!(唔係講笑)
;
;
;

俾我啦  ,我唔會同你反面既  ,  多d都唔怕  ,我家族須要   哈哈
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 06:59 PM 發表

係,因為家族變窮了
[
[

需要乜野 , 單聲就得啦
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 08:02 PM 發表

我需要一個悠長假期 重有21億tvb幣,100億寵物幣,1萬個成員,同埋以後唔駛比人罰,

最希望admin大人送我一個免死金牌
盡力
;
;
;
盡力中 , 我自己吖       哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  
原帖由 blueocean 於 2008-9-26 03:56 發表
  my brothers and sisters....haven't come back here for a long time
anyone still remember me

有幾耐冇見到你到吖

週時見你買股票  ,幫手推股
房  @.@  

回應 bubu1109 第 9857 篇文章

你都好耐冇甫頭喎     
房  @.@  
知你喀啦  ,  我地係果度靜候你囉     哈哈
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-10-13 08:13 發表

冇辦法,大家只好耐心等待,既然admin同彿祖大人說了會更新,最多是遲一點點,我已經等了半年,等多幾日不算什麼

現在先給大家玩個小遊戲

今日小遊戲是遊戲區第2版,遊戲 : 企定定

獎品是3倍經驗卡10張加3 ...
我又想參加    受唔受我玩`
房  @.@  

回應 bubu1109 第 11030 篇文章

收到風  

明年今天   先可以  
房  @.@  

回應 bubu1109 第 11298 篇文章

你黎真駕          以為你講下笑tim   
房  @.@  
可能有新發展呢   
房  @.@  
原帖由 bubu1109 於 2008-11-5 15:07 發表

我大部份的物品裝備已經給了ice.key(包括神秘石頭),你問她吧

我已經是窮人了
過 $ 俾你 時 , 過唔到 ,   有d咁好玩既野吖  
房  @.@  

回應 bubu1109 第 12786 篇文章

你都退休了   
房  @.@