返回列表 回復 發帖
原帖由 晓碧 於 2008-6-1 03:03 PM 發表

:014: 赞助我两张经验卡就行啦……
太傷心啦 ,竟然唔要我比你D零用錢:onion03:

成功贈送給 晓碧 5 個 三倍經驗卡!

回復 #467 dk411 的帖子

偏帮异性心理暗爽症 ,曉碧已經講左啦,佢係男仔呀 ,我冇偏心女仔呀 ,至於

我會比曉碧獎勵多D,係因為曉碧經常貢獻家族 ,我經常留意大家的,貢獻家族其實可以不用

理,不過我見到有心幫助家族或者有心機打怪的成員,我會給予獎勵同幫助,重有呀我比曉碧D寵物

幣佢全數放入家族啦,咁我比番幾張經驗卡佢都好合理掛 ,花紅我真係比你咖,我點會比錯

,而你我都找尋緊披風給你,不用羨慕啦,我對你應該都唔錯啦

成功贈送給 dk411 5 個 三倍經驗卡!

送5張比你唔好喊啦 ,開心玩啦:014:
原帖由 raylam168 於 2008-6-1 04:20 PM 發表
其實你都不用羨慕
因為i don't have花红
帮主i think you know what my think
ha ...ha... ha
送左比你啦剛剛,寵物幣  raylam168  1  送禮  2008-06-01  16:31:42

成功贈送給 dk411 1 個 法神披風!

終於有啦 ,快D裝備啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-1 04:29 PM 發表

BABY 找尋緊披風 ma??????
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神披風!
麻煩你啦baby ,你想要咩呀 ,錢或者其他法神裝備,你話我知啦.....
原帖由 raylam168 於 2008-6-2 03:51 AM 發表
thank you 帮主$$$$$$  1  $$$$$$$
:019: :019: :019:
我都唔知比咩你好,你好像沒什麼需要呀:onion14:
raylam168要加油啦,dk411就快追到你:onion05: ,就離我都要加油 ,唔可以比你地追到我:onion03:
原帖由 dk411 於 2008-6-2 08:47 AM 發表
帮主早安,报告已经上到10转:014:
今天早上用了些钱买错了东西,本来是想买双倍经验卡,结果摆乌龙之下却买了双倍攻击卡:019:
那卖家就是你。还好是给自己帮派给摆乌龙而已,要不然就死loh
呵呵呵!! ...
同我買野竟然話係買錯左,先至會幫襯我 ,太大膽啦dk411你,我真係....真係....真係好開心呀:014: ,又有人中計買左我D野 ,見係你就買一送一啦,raylam168買都冇咖,希望唔好比佢知啦 , 成功贈送給 dk411 1 個 雙倍攻擊卡!
你地兩個咁八掛咖 ,係mandyken叫我咁做 ,因為佢同我願等家族iwry@iwjy係朋

友,所以想在一起
原帖由 mini_kandi 於 2008-6-2 11:22 AM 發表
bubu check PM
睇左啦,等緊你呀...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-2 08:41 PM 發表
嗨,大家,我回来了,之前进院了,你们的级都飞好快哦。好遗憾没加入到你们的打劫行列
如果是大病初癒,就要小心身體,不要急著上網,休息養好身子要緊,記得呀

最近有幾位成員升級的確很快,就離追到我啦:onion03:

放心啦,打劫寵物銀行我地始終未實行,今次再加埋你,我會重新整理過一個完美的計劃,大家等我通知啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-2 08:52 PM 發表

打劫?!?!?!?!?!?!
MY INTEREST WO WO WO W......................O..........
baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知
原帖由 假書僮 於 2008-6-2 09:49 PM 發表
恭喜bubu1109成為兄弟幫管理層白虎老大。  
謝謝假書僮及幫會的大人,我會努力的 ,希望能令到很多人,在這裡開心玩寵物,同時更加喜歡上TVBNOW論壇,這裡是最好的
原帖由 cck_my 於 2008-6-2 10:29 PM 發表
:onion05: 我也来祝贺你!:014:
希望兄弟幫寵物家族越做越好!
謝謝cck_my大人,我會加油的