返回列表 回復 發帖
原帖由 raylam168 於 2008-5-28 03:06 PM 發表
帮主i be turn 8 now
if i 转刺客
素質點 how to 加點 is best
and i miss a 英雄之劍 can you 借我
成功贈送給 raylam168 1 個 英雄之劍!

刺客我都未做過呀:onion03: ,要問下人先知:019:
原帖由 dk411 於 2008-5-28 03:00 PM 發表
malimali home
我已经施了迷魂术。。。。。帮主把6看成8。快快赐我神装

哇哈哈哈哈 ~~
成功贈送給 dk411 1 個 棉質鞋子!

這對鞋子是最利害的裝備,作為8轉的禮物,現在給你啦
原帖由 mini_kandi 於 2008-5-28 03:29 PM 發表
bubu...bubu

i'm 12turn now...can i have 神秘寶石

神秘寶石未有,不過有喜糖一粒,祝你好運

成功贈送給 mini_kandi 1 個 喜糖!

原帖由 jasoomm123 於 2008-5-28 03:44 PM 發表
my pet was died any1 can give me some item to let my pet live again me no $$ buy the thing
你的寵物幾多level 我不知道要給你什麼,先給你一些基本物品啦,你回覆我啦

回復 #376 hihihuhu 的帖子

等你加入先啦 ,你加入左我實收你D裝備同錢:onion10:,等你啦...
原帖由 mandyken 於 2008-5-29 12:16 AM 發表
1轉150級
加油

本來想比小小紅寶石你,點知....贈送失敗,對方倉庫放不下 200 個 紅寶石!:onion03:

原帖由 HoDee 於 2008-5-28 06:44 PM 發表
我想知道养宠物对我在论坛有咩帮助?:019:
其實唔需要想有沒有幫助啦,這是遊戲ma,玩得開心就好 ,還是你有什麼問題需要幫忙 ,如果是可以說出來,我看看有沒

有能夠幫到你的地方,兄弟幫...人人為我,我為人人

回復 #380 hihihuhu 的帖子

咁即係唔理我啦,我會記住先
dk411:014: ,見你連寵物名都改成 (沉默的求生者) ,咁我就多給你一件裝備啦

成功贈送給 dk411 1 個 法神權杖!

原帖由 raylam168 於 2008-5-29 01:16 AM 發表
hi  帮主and everybody
i come back
level up la
你升得好快 ,已經8轉啦,看來不需要我幫忙了

回復 #389 jasoomm123 的帖子

其實打怪想賺錢,全靠打怪得到裝備,變賣賺錢,你現在3轉練法師技能,在雪原仙宮地圖打也很快賺

到錢和升級,而真正賺得多錢係高轉時,當你一下能夠打死一隻怪,咁掉出裝備也會比較快和多,到時

回收或是拿去二手市場變賣就ok 啦
原帖由 raylam168 於 2008-5-29 04:00 AM 發表
英雄之劍         bubu1109         1         送禮         2008-05-28 14:35:02
i get 英雄之劍 in this morning 所以还番之前借你既英雄之劍
:onion14:  :onion14: :onion14:
thank you 帮主
不用還啦,是送給你的,不是借呀

當我同你買啦,比$1你
原帖由 dk411 於 2008-5-29 08:33 AM 發表
帮主问些体外话。1〉兄弟帮的家族等级是什么,如何才可以提升家族等级?
                        2〉为什么我现在不管在哪发的帖子都会自动跑去宠物帖子兌換經驗。不要此功能可不可以。因为这样我所发的帖子都办法赚到T ...
1) 我不知道:onion03:

2) 這功能不會影響你什麼的 ,每發一帖都可以兌換經驗是獎勵呀

3)如果想知家族有咩活動,可以在論壇虛擬社區 裡面的» 各門各派活動區,找我們家族的活動

你想要TVB幣 ,可以問我呀,雖然我未必比你

今次到我催眠你啦 ,你已經好多錢 .你已經好多錢 ,ok 得左 ,你已經覺得自己好多錢啦

回復 #398 yfgary 的帖子

大人你唔駛覺得自己好多錢,因為你真係有好多呀:onion10:,基於係yfgary大人的關係,今次我要催

眠加強迫, 比晒D裝備我 比晒D裝備我 如果唔比我就....
原帖由 dk411 於 2008-5-29 10:04 AM 發表
哈哈。你们所说过的你你我我已经被我全部笔录下来。快点将你的财产拿出来赈灾 要不然我就去论坛发放“你们断辈的流言”:014:
如果TVB幣可以賑災就好啦 ,會幫多D人,我自己的錢(港幣)已經捐出多次,會繼續捐,但係你唔可以阻止我同yfgary大人