返回列表 回復 發帖
歡迎回來綻放。
5# pknoface 欢迎我就尖叫吧。
唯美绽放 發表於 2015-11-17 09:30 PM
本掌門曾經跟現在已經煙沒了的新少林派掌門亂來大師學過一些佛門獅子吼神功, 尖叫就不大會, 吼還行. 但沒理由用吼來歡迎妳吧?
11# lhy92725 现在每天工作都很忙,尽量坚持每天都来一下吧,亲。
唯美绽放 發表於 2015-11-17 09:34 PM
我們最忙的工作就是吹水.
系掌門最忙的工作是吹水遮,其他人吾系架
lhy92725 發表於 2015-11-18 11:08 AM
勿貓貓唔係咩?
谢谢你的关注,我周未都要上班。
也许让自己忙碌点,忙碌到无时间胡思乱想,这应该是个两全其美的方法,慢慢淡化一些不切实际的感情,同时也自我提升,强大。 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-21 11:33 PM
多啲上黎吹水咪可以令自己忙碌咯? 妳睇我地邊有時間去胡思亂想? 我地連吹水既時間都嫌唔夠呢.
2015年11月21日
I hate myself
唯美绽放 發表於 2015-11-21 11:35 PM
妳做咗自己對唔住自己既事呀?
I hate myself for not being strong enough.
唯美绽放 發表於 2015-11-22 08:59 AM
唉, 強如本掌門一樣比啲訪客欺負, 無需太過自責. 就算妳比世界上每一個人都強, 如果活得唔開心, 又有何用? 所以我一向都放任啲訪客黎本派搗亂架. 只要佢地開心, 又有何妨呢?
Hi Jane, 你做什麼大壓力工作?
Pedestrian_A 發表於 2015-11-22 04:56 PM
佢既壓力係黎自怕你將佢捉咗去.
Jane早晨. 今日陽光普照, 希望妳既心情一樣.
今日都仲有好靚既太陽. 唔好咁灰.
2015年11月26日
谢谢各位的关心,因为太忙有时只能晚上休息前来转个圈,没一一回复大家请见谅哈。

今天因Boss没有了解事情的本质就误解我,我很生气骂了他一顿,然后我真的想炒了他反正我有后路,这份工作做得太心 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-26 11:10 PM
多啲上黎吹下水發洩下好既.
做得吾開心又有後路就早走早着咯
lhy92725 發表於 2015-11-26 11:25 PM
有時走去第二間公司可能碰到既係一樣架咋. 邊間公司都有好人有衰人, 有開心既時候有唔開心既時候架啦. 有幾多間公司真係永遠只有開心架. 不過既然有好路數咁就梗係轉下環境都好既.
小心露生將妳捉埋去就真.
不管怎样,低调做人是能避免一切没必要的问题发生。不要自视过高,不要妄自菲薄。

我在这里,可能大家都会觉得我是个很灰的人,其实我只在这吐糟,现实中我还是比较冷静情商也不是很低的人。
总之,谢谢大家的关注 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-27 11:25 PM
係覺得妳幾灰. 不過唔緊要, 盡管發洩啦.
noface ken是谁?我担心他捉了我会后悔。
唯美绽放 發表於 2015-11-28 11:03 PM
Jane, 唔好听露人甲亂講, pknoface係武林至尊, 武當派掌門既大名, 外號亂up. 以後露人甲既話要加倍小心, 唔好比佢迷惑, 否則佢會捉妳去加拿大密室禁錮架. 呢排有好多失蹤人口就係露人甲既所為.